Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

30 de vile premium, în a doua faza a ansamblului Bonton Luxury Villas

Te gândești să îți plasezi economiile într-o investiție imobiliară, cu randament avantajos, sau ești în căutarea unei locuințe premium ideale pentru familie? În nordul Bucureștiului (Pipera), City Garden Development continuă demersurile pentru dezvoltarea Bonton Luxury Villas, proiect care oferă unele dintre cele mai spațioase locuințe de pe piața rezidențială. Ansamblul se află în a doua fază de execuție, care cuprinde 30 de vile premium, cu termen de livrare preconizat la final de 2022.

Ce dotări și facilități oferă o locuință din faza a doua

Cu un design modern și o construcție eficientă energetic, similară caselor pasive, vilele ansamblului depășesc orice așteptare, oferind nivelul suprem de confort viitorilor rezidenți. Adresate familiilor extinse, imobilele au 2 etaje, suprafețe construite între 353 și 404 mp şi cuprind până la 7 camere, inteligent compartimentate. La parterul casei se află zona de living și dining care dispune de acces către terasă şi grădina cu suprafață de până la 200 mp. Având o amenajare open space, această zonă este concepută pentru a reuni toată familia în fiecare zi, în jurul mesei, dar și pentru a găzdui întâlnirile cu prietenii, într-o atmosferă destinsă.

design interior bonton villas

La primul etaj sunt dispuse 3 sau 4 dormitoare, în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri individuale și 2 băi. La etajul al doilea este situat dormitorul matrimonial cu baie proprie și 2 dressinguri, precum și un home office cu deschidere către terasă, unde poți lucra în cele mai bune condiții. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. În plus, ai opțiunea de a-ți dota locuința cu lift interior. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

design interior bonton villas

O vilă în ansamblul Bonton vine însoțită și de un mix de facilități, precum piscină, sală de sport și activități recreative care pot fi practicate în pădurea Băneasa, situată la doar 300 de metri. Totodată, proiectul este localizat în proximitatea celor mai bune școli internaționale (200 de metri de Școala Americană) și la scurtă distanță față de punctele de interes din nordul capitalei (Băneasa Shopping City, zonele de birouri, aeroport, Piața Victoriei etc.). Te invităm să vizitezi proiectul și vila showroom amenajată, pentru a descoperi caracteristicile exclusiviste ale proiectului Bonton Luxury Villas!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice