Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

4 avantaje ale unei locuințe cu acces la piscină

Piscina a devenit o facilităte tot mai des întâlnită în ansamblurile rezidențiale noi construite, aducând cu sine numeroase avantaje pentru locatari. În special în sezonul estival, piscina devine un punct de atracție și un loc de relaxare pentru toți rezidenții, oferind o atmosferă de vacanță de care atât adulții, cât și copiii se pot bucura pe deplin.

Un proiect rezidențial care pune la dispoziție această facilitate este Bonton Luxury Villas situat în Pipera, în spatele Școlii Americane. Ansamblul rezidențial oferă 66 de vile de lux și un club privat cu piscină, oferind rezidenților posibilitatea de a se relaxa și de a se simți ca într-o vacanță permanentă chiar la ei acasă.

Descoperă în rândurile de mai jos 4 avantaje ale investiției într-o locuință cu acces la piscină!

1. Înotul este benefic pentru sănătate

Prin practicarea înotului, putem îmbunătăți rezistența cardiorespiratorie, fortifica musculatura, crește flexibilitatea și îmbunătăți mobilitatea articulațiilor. Înotul este o modalitate excelentă de a arde calorii și de a susține pierderea în greutate, datorită intensității moderate a efortului și a implicării mai multor grupe musculare. Înotul este, de asemenea, o activitate cu impact redus asupra articulațiilor, ceea ce îl face potrivit pentru persoanele cu probleme articulare sau dureri cronice. În plus, înotul poate îmbunătăți sănătatea mentală, reducând stresul și anxietatea, oferind o stare de relaxare și o senzație de bine generală.

2. Activități la îndemână pentru copii

Accesul la piscină în incinta ansamblului reprezintă un avantaj incontestabil pentru familiile cu copii. Practic, aceasta va fi o sursă la îndemână de activități recreative în aer liber, departe de mediul digital, unde părinții pot supraveghea copiii într-un mediu protejat. Aici, cei mici pot învăța să înoate și să socializeze cu alți copii din ansamblu. Aceasta nu doar că le oferă distracție și plăcere, dar îi și încurajează să se mențină activi și să își dezvolte abilitățile motorii.

Pe lângă beneficiile pentru copii, accesul la piscină oferă și oportunități pentru întreaga familie de a petrece timp de calitate împreună. Fie că este vorba de înot, jocuri în apă sau pur și simplu relaxare la soare, piscina devine un loc prielnic pentru a crea amintiri de neuitat și pentru a consolida legăturile familiale. Datorită prezenței acestei facilități în cadrul complexului, vei câștiga timp prețios pe care altfel l-ai fi petrecut în trafic pentru a ajunge la piscinele publice din oraș. Nu vei mai fi nevoit să îți faci griji în privința rezervărilor, a traficului sau a cozilor de așteptare.

3. Costuri de întreținere accesibile

O piscină necesită o întreținere constantă pentru a fi sigură din punct de vedere sanitar și pentru a fi menținută în cele mai bune condiții de funcționare. Aceasta implică consumabile, produse care mențin echilibrul apei, o echipă specializată în mentenanță și eventuale reparații. Toate acestea generează costuri care trebuie luate în considerare.

Un avantaj al unei piscine în cadrul unui ansamblu imobiliar este că aceste cheltuieli sunt împărțite între toți rezidenții. Astfel, fiecare proprietar beneficiază de avantajele unei piscine bine întreținute și în condiții optime, fără a suporta întreaga povară financiară asociată cu întreținerea unei piscine personale.

4. Proprietatea își mărește valoarea

Potrivit statisticilor, prezența unei piscine în cadrul unui ansamblu rezidențial crește valoarea proprietăților cu 5-8%, oferind un avantaj investițional considerabil. Aceasta facilitate atrage potențiali chiriași sau cumpărători. Când cererea pentru proprietăți cu piscină depășește oferta, acest lucru poate crește semnificativ prețul chiriei sau al vânzării. Într-o lume în care opțiunile de petrecere a timpului liber au fost limitate, posibilitatea de a avea o piscină la domiciliu a devenit un lux căutat și apreciat de mulți cumparatori. Ea oferă o oază de relaxare, un loc de evadare și un mod excelent de a sprijini un stil de viață sănătos pentru rezidentii unui ansamblu.

Te învităm să programezi o vizionare în ansamblul Bonton Luxury Villas din Pipera și să descoperi vilele noastre de lux cu acces la piscină!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice