Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

4 tendințe în amenajarea terasei: Transformă-ți spațiul într-o oază de relaxare!

Terasa este o parte esențială a locuinței, care poate crea un sentiment de evadare și apropiere de natură. Este un spațiu multifuncțional pe care îl poți utiliza pentru a bea cafeaua de dimineață, lua micul dejun, face exerciții sau a te relaxa la finalul zilei. Cu puțină imaginație și creativitate, îți poți transforma terasa într-un spațiu funcțional și estetic, care să reflecte personalitatea și stilul tău de viață.

În rândurile de mai jos îți prezentăm 4 tendințe actuale în amenajarea terasei.

1. Mobilier modular și rezistent la apa

Designul modular devine din ce în ce mai popular în amenajările exterioare, datorită versatilității și ușurinței de utilizare. Mobilierul modular pentru exterior este compus din piese individuale care pot fi rearanjate în diferite configurații, oferind posibilitatea de a crea diverse decoruri personalizate. Această opțiune de mobilier este perfectă pentru terase, deoarece poate fi adaptată nevoilor și preferințelor tale de amenajare. Atunci când alegi mobilierul pentru exterior, asigură-te că este fabricat din materiale rezistente la apă, cum ar fi ratanul, astfel încât să poată fi utilizat în condiții meteorologice variate. Optează pentru huse de perne detașabile care pot fi spălate ușor, dacă se udă sau se murdăresc. Oferta de mobilier funcțional pentru exterior este din ce în ce mai variată, oferind soluții estetice și rezistente la apă pentru toate gusturile. Astfel, mobilierul modular, rezistent la apă, poate fi alegerea ideală pentru a-ți transforma terasa într-un spațiu de relaxare și petrecere a timpului liber.

2. Nuanțe deschise și culori vibrante

În 2023, mobilierul de exterior se transformă din ce în ce mai mult într-o declarație de stil, îndepărtându-se de culorile monotone către nuanțe mai deschise și culori vibrante. Această tendință face posibilă integrarea culorilor în amenajarea terasei sau grădinii tale. Poți opta pentru piese principale de mobilier colorate, precum canapele sau scaune, sau pentru accesorii colorate, precum perne decorative sau covoare, pentru a aduce viață și personalitate spațiului tău de exterior. Nu trebuie să îți fie teamă să te joci cu culorile și să creezi un spațiu care să te binedispună și să te reprezinte. Prin utilizarea culorilor statement în mobilierul de exterior, îți poți transforma terasa sau grădina într-un spațiu plin de energie și stil..

3. Design monocromatic

Designul monocromatic este unul dintre cele mai importante tendințe ale anului 2023 în materie de mobilier de exterior. Acest tip de design se concentrează pe utilizarea unei singure culori sau tonalități pentru a crea un décor calm și sofisticat. Indiferent dacă alegi să folosești alb, negru sau o altă culoare care te atrage, abordarea monocromatică poate adăuga o notă de rafinament terasei tale. O astfel de schemă de culori oferă un aspect coerent și uniform, care poate fi accentuat prin utilizarea unor materiale și texturi diferite. De exemplu, poți opta pentru mobilier de exterior din lemn, metal sau ratan, cu accente subtile de culoare în textura sau imprimeul materialului. Apoi, poți completa amenajarea cu accesorii și decorațiuni în ton cu schema de culori aleasă. În general, designul monocromatic este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o notă sofisticată și contemporană terasei lor.

4. Oază de confort și relaxare

Terasa este un sanctuar personal, unde poți scăpa de agitația cotidiană și te poți relaxa pentru un moment, lăsând în urmă toate grijile. Pentru a transforma acest spațiu într-o oază de relaxare, nu trebuie să îl supraaglomerezi cu mobilier și accesorii inutile. Optează pentru o canapea sau scaune oversize, care îți vor oferi confortul dorit și o masă centrală, pentru a-ți putea savura băutura preferată. Pentru a accentua conexiunea cu natura, adaugă câteva ghivece cu plante decorative, care îți vor umple terasa cu viață și culoare. Completează decorul cu perne puforoase, o pătură călduroasă și o sursă de iluminat, pentru a crea un ambient intim și confortabil, perfect pentru a te bucura de momente relaxante.

Situat în spatele Școlii Americane din Pipera, ansamblul Bonton Luxury Villas îți pune la dispoziție 66 de vile luxoase, dotate cu cele mai moderne facilități, precum și un club cu piscină, perfect pentru a te relaxa după o zi plină de activități.

Vilele moderne cu două etaje oferă suprafețe utile cuprinse între 293 și 327 metri pătrați, cu până la 7 camere luminoase, dispun de 2 sau 3 terase, precum și de grădini la parter. Aici, vei putea face parte dintr-o comunitate exclusivistă și vei putea beneficia de toate facilitățile unei case moderne, într-o zonă liniștită, sigură și bine conectată la toate punctele de interes ale orașului.

Programează acum o vizionare și descoperă avantajele locuirii în ansamblul Bonton Luxury Villas!

Surse:

  • https://deavita.net/balcony-furniture-trends-2023-design-ideas-patio-outdoor-area-263444.html
  • https://decombo.com/balcony-decor-ideas/
  • https://www.homelane.com/blog/fresh-balcony-design-trends/Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice