Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Cât de importantă este achiziția unei case de la un dezvoltator cu reputație

Piața locuințelor premium și de lux din România Pse menține pe un trend ascendent, interesul pentru acestea fiind ridicat, atât din partea cumpărătorului final, cât şi a celor care urmăresc să facă o investiţie profitabilă. Cumpărătorii români trec printr-o etapă de maturizare, în care își schimbă preferințele în materie de spațiu locativ. Aceștia sunt din ce în ce mai bine educați în ceea ce pivește conceptul de lux și au învățat să aprecieze detaliile care diferențiază o locuință din această categorie, de la arhitectura modernă și finisajele rafinate, calitatea superioară a materialelor, la funcționalitatea spațiului sau luminozitatea camerelor.
În topul criteriilor clienților în alegerea unei locuințe de lux se află reputația dezvoltatorului. O bună reputație reprezintă pentru aceștia garanția că proiectul livrat va corespunde nivelului de calitate promis. Mai mult decât atât, un dezvoltator cu experiență știe cum să creeze proiecte adaptate nevoilor și stilului de viață al cumpărătorilor.

De peste 10 ani pe piața de real estate din România

City Garden este un dezvoltator cu experiență pe piețele imobiliare din Asia și Europa de Est. În România acesta activează de peste 10 ani, perioadă în care a finalizat mai multe proiecte rezidențiale de succes în zonele centrale din București și în zona Pipera–Voluntari. În centrul Capitalei vorbim de proiectele de lux 21 Downtown, un imobil cu 46 de apartamente finalizat în 2018 şi de Apollo D’or, un bloc cu 40 de apartamente finalizat în 2019. În zona de nord, în Voluntari, City Garden a dezvoltat proiectul City Garden Pipera, un ansamblu format din 25 de case cu etaj, dedicat categoriei middle market. În 2021 dezvoltatorul plusează din nou și investește aproximativ 25 milioane de euro într-un proiect unic pe piața din România - Bonton Luxury Villas, un ansamblu care pune la dispoziție 66 de vile de lux cu lift interior, în Pipera.

Obiectivul City Garden, all-inclusive living

Un sejur all-inclusive te face să te simți extraordinar pentru câteva zile. Dar imaginează-ți cum ar fi să ai un stil de viață all-inclusive? City Garden construiește proiecte pentru cei care vor să trăiască diferit, să-și transforme rutina cotidiană și să se bucure în fiecare zi de viața pe care și-o doresc. În jurul proiectului Bonton, dezvoltatorul și-a propus să formeze o comunitate exclusivistă de familii preocupate de calitatea vieţii și de traiul în armonie cu natura, fără a renunța la dinamismul și avantajele orașului.

Rezidenții ansamblului Bonton au la dispoziție toate facilitățile pentru petrecerea timpului liber la doar câțiva pași, de la clubul privat cu sală de sport și piscină, la cele 900 ha ale Pădurii Băneasa, aflată în vecinătatea proiectului, care oferă numeroase opțiuni de recreere în natură. Totodată, din ansamblu aceștia pot ajunge în doar 15 minute cu mașina la biroul din nordul capitalei, precum și în diverse alte puncte de inters ale zonei de nord - parcuri (Herăstrău, Kiseleff), restaurante de top, centre comerciale sau aeroport.

Locuințele Bonton Luxury Villas sunt căminul perfect pentru întreaga familie extinsă, precum și pentru personalul auxiliar cum ar fi o bonă internă. Vilele sunt extrem de spaţioase, cu suprafeţe utile de până la 327 de mp și dispun de până la 7 camere, 6 dressinguri şi 4 băi, precum şi 2 terase şi o grădină. Spaţiul verde se continuă şi în afara complexului cu pădurea Băneasa, o adevărată oază de verdeață.

City Garden este, probabil, singurul dezvoltator imobiliar din piaţă care oferă posibilitatea cumpărătorilor de a-și instala un lift interior pentru un plus de confort și funcționalitate, acesta fiind foarte util în cazul copiilor sau al bătrânilor. Şi dacă tot vorbim de copii, proiectul are o locaţie excelentă, la doar 200 de metri de Şcoala Americană şi în proximitatea celor mai bune şcoli internaţionale.

Datorită poziționării unice și a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este complexul rezidențial ideal pentru cei în căutarea unei case spațioase, care să le depășească toate așteptările, precum și pentru cei dornici să facă o investiție sigură. Programează chiar astăzi o vizionare și devino membrul unei comunități în creștere, care se bucură zi de zi de o viață extraordinară!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice