Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ansamblul rezidențial din apropierea celor mai prestigioase școli

Ești părinte și începerea școlilor îți dă bătăi de cap? Știm cu toții cât de neplăcut poate fi traficul de dimineață din București, mai ales atunci când ai de lăsat copiii la școală, iar responsabilitățile de adult nu își fac nici ele lipsită prezența.

Proiectul Bonton Luxury Villas, situat în Nordul Capitalei, este unul dintre cele mai bine poziționate ansambluri rezidențiale din punct de vedere al proximității față de școli de renume din București. Acesta se află la doar 200 de metri de Școala Americană, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil, mai ales dacă dorești să optezi pentru un program internațional de studii pentru copiii tăi.

living cu canapea bonton villas

Dacă Școala Americană nu se numără printre opțiunile tale, în apropiere se află și alte școli de renume, cum ar fi British School of Bucharest, Olga Gudynn International School sau Maarif Schools of Bucharest.

Așadar, Bonton Villas sunt alegerea perfectă dacă dorești să scapi de orele pierdute în trafic dimineața și să le oferi copiilor tăi cele mai bune oferte de școlarizare, aproape de locul pe care îl numesc „acasa’’. Mai mult decât atât, zona în care sunt construite vilele, și anume în Pipera, Nordul Capitalei, este o zonă foarte sigură a Bucureștiului, perfectă pentru familii.

Zonă prielnică relaxării after-school

Pe lângă avantajul celor mai de prestigiu școli din București la doar câțiva metri de casă, Bonton Villas se află lângă Pădurea Băneasa, o oază de liniște și un loc perfect pentru a petrece timpul în natură. Ce poate fi mai frumos pentru copiii voștrii dacă nu câteva ore de relaxare în natură după școală, în apropierea confortului propriei locuințe?

Pădurea Băneasa oferă o paletă generoasă de activități în aer liber datorită traseelor amenajate, perfecte pentru jogging, mersul cu bicicleta, plimbări cu câinele sau pur și simplu un picnic în aer liber cu familia sau prietenii. Așadar, Bonton Villas vă oferă pachetul perfect care îmbină natura aproape de casă, o amplasare ce permite locuitorilor să ajungă în centrele cosmopolite ale capitalei fără prea mare efort, cât și proximitatea școlilor, ceea ce contribuie la economisirea timpului atât de prețios.

Case cu eficiență energetică ridicată

Vilele din proiectul Bonton Luxury Villas sunt construite pe principii similare casei pasive, ce reprezintă un standard internaţional pentru arhitectura sustenabilă. Așadar, acestea au pereții din beton armat, ceea ce asigură o izolare termică avansată, în timp ce încălzirea este prin pardoseală, ceea ce permite căldurii să fie distribuită uniform, reprezentând un avantaj în plus pentru confortul tău și al familiei tale. Mai mult decât atât, fiecare cameră va fi dotată cu un termostat care permite reglarea temperaturii, ceea ce vă va ajuta să economisiți până la 15% din consumul de energie.

Așadar, la Bonton Villas, noi îți construim locuința căreia să-i spui cu drag „acasă’’. Locul care te așteaptă în fiecare seară și în care petreci cele mai plăcute momente alături de familia ta. Noi îți construim visul, tu continuă să muncești pentru următoarele! Casa ta este în mâinile noastre!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice