Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ce avantaje oferă un lift pentru casă?

Pe măsură ce cumpărătorii de locuințe sunt tot mai interesați de confort și de creșterea calității vieții, proiectele rezidențiale vin în întâmpinare lor cu facilități din ce în ce mai variate și mai deosebite, una dintre acestea fiind liftul pentru casă. Deși, în general, sunt privite ca o necesitate pentru clădirile comerciale și publice, ascensoarele pot avea un scop bine definit într-un imobil cu mai multe etaje, îmbunătățindu-i funcționalitatea, siguranța, dar și valoarea de piață.

Potrivit unei analize imobiliare realizată de dezvoltatorul City Garden Residence, 40% dintre cumpărătorii unei vile în ansamblul Bonton Luxury Villas, amplasat în zona Pipera, au ales să investească în dotarea locuinței achiziționate cu lift interior.

Principalele avantaje menționate de noii proprietari au fost:

Confortul sporit în viața de zi cu zi

Un ascensor simplifică activitățile desfășurate în cadrul locuinței și treburile casnice, asigurând rezidenților un confort sporit în viața de zi cu zi. Acesta poate fi utilizat pentru transportarea obiectelor voluminoase de la un etaj la altul, cum ar fi sacoșe de cumpărături, bagaje de călătorie, cutii de depozitare voluminoase sau echipamente de curățenie, care altfel ar solicita mai mult efort și timp pierdut.

Deplasarea sigură și rapidă

Deplasarea pe scări într-un imobil cu mai multe etaje poate fi o provocare pentru persoanele cu probleme de mobilitate, vârstnici sau copii. Instalarea unui ascensor ajută membrii vulnerabili ai familiei să se deplaseze mai uşor şi în siguranţă de la un etaj la altul şi, în acelaşi timp, facilitează tuturor accesul la etajele superioare ale locuinţei.

Creșterea valorii proprietății

Un alt avantaj luat în considerare de proprietari este valoarea pe care un lift o adaugă imobilului, ceea ce îl va face mai atractiv pentru potenţiali chiriaşi sau viitori cumpărători. Potrivit unor studii de piaţă, o astfel de dotare poate creşte valoarea proprietăţii cu cel puţin 10%, contribuind la obţinerea unui randament investiţional cât mai avantajos.

Dezvoltat în spatele Școlii Americane, ansamblul Bonton cuprinde unele dintre cele mai mari locuinţe existente pe piaţă, având 2 etaje, suprafețe construite între 353 și 404 mp, pâna la 7 camere spațioase, 2 terase şi grădină proprie. În prezent proiectul se află în faza de pre-sale a primei faze, prețul unei vile pornind de la 369.000 €(+TVA). Cumpărătorii au la dispoziţie opţiunea de echipare a vilei cu lift începând de la 20.000 euro, în funcție de finisajele alese.

„În calitate de dezvoltator cu experiență pe piața rezidențială, încercăm întotdeauna să întâmpinăm nevoile cumpărătorilor, prin facilități care să-i ajute să-și gestioneze mai eficient activitățile zilnice și le asigure o experiență de locuire la standarde ridicate. Un lift interior este un upgrade practic pentru o vilă de dimensiuni mari, utilitatea sa depăşind ideea de obiect al luxului. Noi oferim suport complet clienților care îşi doresc această dotare, începând de la faza de proiectare și instalare, la mentenanța periodică, printr-un parteneriat cu un furnizor de top în domeniu”, susține Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Residence.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice