Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ce beneficii își doresc cumpărătorii de la viitoarea locuință

Nevoia unui spațiu de locuit mai generos pentru familie și dorința de a beneficia de facilități exterioare precum o grădină proprie, determină tot mai mulți cumpărători de locuințe să se îndrepte către ansamblurile de vile, în detrimentul apartamentelor. Potrivit analizelor din ultimul an ale pieței rezidențiale, 1 din 3 români caută să achiziționeze o casă pentru nivelul sporit de confort oferit.

În procesul de achiziție al unei case noi, un aspect important de luat în calcul este reputația dezvoltatorului. Aceasta oferă o garanție privind standardul de calitate, în special în cazul locuințelor achiziționate în faza de proiect. Având o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară din România, dezvoltatorul City Garden a reușit să câștige încrederea cumpărătorilor prin calitatea superioară a construcțiilor, designul modern și facilitățile proiectelor rezidențiale livrate în zonele centrale din București și în zona Pipera –Voluntari.

Bonton Luxury Villas amplasat în Pipera, la doar 200 m de Școala Americană, este cel mai recent proiect City Garden. Ansamblul este conceput astfel încât să includă cele mai importante beneficii pe care cumpărătorii și le doresc la viitoarea locuință.

Camere generoase, inteligent compartimentate

Un studiu recent arată că 84% dintre cumpărători ar prefera un spațiu mai mare de locuit în schimbul unei locații mai centrale. La acest criteriu, Bonton Luxury Villas se distinge în oferta rezidențială din capitală prin unele dintre cele mai mari locuințe. Vilele cu 2 etaje au suprafețe utile între 293 și 327 mp, camere generoase, inteligent compartimentate și sunt dotate cu finisaje premium. Având până la 7 dormitoare cu dressinguri individuale, 4 băi, zonă de living și dining, acestea sunt perfecte pentru a găzdui o familie numeroasă. Mai mult, Bonton este singurul proiect de vile dotate cu lift interior (opțional), o facilitate utilă pentru persoanele cu dificultăți de mobiliate, dar nu numai.

Spațiu pentru acomodarea unei bone interne

Dacă în familia voastră există o bonă internă sau aveți în vedere angajarea uneia în viitor, o vilă în ansamblu poate fi o opțiune ideală, datorită compartimentării eficiente. La primul etaj sunt configurate 3 sau 4 dormitoare, care pot fi ocupate de copii alături de bonă. Pe lângă acestea mai există 2 băi şi o terasă de 18 mp. Bona va dispune astfel de spațiul personal necesar și, în același timp, va fi aproape de cei mici pentru a le oferi îngrijire atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Știind că aveți un ajutor permanent alături, veți fi mult mai liniștiți, iar relația dintre copil și bonă se va forma mult mai ușor.

Cameră suplimentară pentru home office

Munca în sistemul hibrid a devenit noul mod de lucru, fiind o variantă preferată de angajați. Pe piața rezidențială, acest trend se reflectă printr-un interes crescut pentru un spațiu special cu funcțiuni de birou, în cadrul locuinței - circa 30% dintre cumpărători și-ar dori o cameră în plus pentru a-și amenaja biroul. Vilele Bonton întâmpină această nevoie prin integrarea unei camere dedicate pentru home office-ul tău. Aceasta are acces către una dintre terasele spațioase ale casei, oferindu-ți posibilitatea să îmbini orele de lucru cu pauzele de relaxare, pentru a avea cel mai bun randament.

Gradină proprie și facilități pentru familie

Dacă locația nu mai reprezintă un criteriu de departajare în alegerea locuinței, peste 40% dintre cumpărători consideră spațiile exterioare precum o grădină/terasă și facilitățile pentru familie esențiale. Ca rezident al ansamblului Bonton, te vei bucura de facilități variate de recreere în timpul liber, fie în grădina proprie de până la 200 mp, pe terasele generoase ale vilei sau la clubul privat al ansamblului, dotat cu piscină și sală de sport. Iar atunci când simți nevoia unei escapade în natură, în imediata apropiere ai Pădurea Băneasa.

Programează chiar astăzi o vizionare pentru a te convinge de beneficiile și dotările pe care le oferă noul ansamblu Bonton Luxury Villas!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice