Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

4 avantaje ale unei locuințe cu acces la piscină

Piscina a devenit o facilităte tot mai des întâlnită în ansamblurile rezidențiale noi construite, aducând cu sine numeroase avantaje pentru locatari. În special în sezonul estival, piscina devine un punct de atracție și un loc de relaxare pentru toți rezidenții, oferind o atmosferă de vacanță de care atât adulții, cât și copiii se pot bucura pe deplin.

Citește mai mult

4 tendințe în amenajarea terasei: Transformă-ți spațiul într-o oază de relaxare!

Terasa este o parte esențială a locuinței, care poate crea un sentiment de evadare și apropiere de natură. Este un spațiu multifuncțional pe care îl poți utiliza pentru a bea cafeaua de dimineață, lua micul dejun, face exerciții sau a te relaxa la finalul zilei. Cu puțină imaginație și creativitate, îți poți transforma terasa într-un spațiu funcțional și estetic, care să reflecte personalitatea și stilul tău de viață.

Citește mai mult

5 tendințe în amenajarea grădinii în 2023

Pe măsură ce vremea se încălzește, petrecem mai mult timp în spațiile exterioare, cum ar fi terasa sau grădina, atât pentru muncă, cât și pentru relaxare. În mod firesc, ne dorim un spațiu amenajat într-un stil care să ne atragă și să reflecte preferințele noastre.

Citește mai mult

Ansamblul rezidențial în care te bucuri de o viață extraordinară zi de zi

Achiziționarea unei „case de vis” este una dintre acele realizări ale vieții care se află în fruntea listei pentru majoritatea dintre noi. Noul ansamblu rezidențial din Pipera, Bonton Luxury Villas, vine în întâmpinarea celor care își doresc să se bucure toate de avantajele unei locuințe premium, în cadrul unei comunități exclusiviste. Conceput pentru familiile extinse, cu bunici sau bone interne, ansamblul promite să transforme viața cotidiană într-o experiență extraordinară pentru fiecare rezident, prin facilitățile all-inclusive și vilele de lux spațioase.

Citește mai mult

Care este profitabilitatea investițiilor imobiliare de lux?

Proprietățile de lux sunt o investiție sigură pentru cei care-și doresc să-și recupereze în timp investiția și să aibă ulterior și profit. Află care ar trebui să fie randamentul investițional al unei locuințe și ce facilități influențează prețul ulterior al chiriei astfel încât investiția să aibă profitul dorit.

Citește mai mult

4 facilităţi pentru relaxare pe timp de vară în Bonton Luxury Villas

Vara este probabil cea mai aşteptată perioadă a anului pentru majoritatea dintre noi. Este sezonul în care ne programăm concediile, nerăbdători să evadăm din rutină în căutare de experienţe noi sau pentru a ne relaxa sub o umbrelă pe plajă, în timp ce briza mării ne răcoreşte. Ne-am dori ca vacanţa să fie cât mai lungă, însă jobul şi obligațiile ne fac să revenim în scurt timp la viaţa cotidiană de la oraș.

Citește mai mult

De ce nordul capitalei este cea mai căutată zonă rezidențială

Atunci când începe căutările pentru o locuință nouă, fiecare cumpărător își alcătuiește o listă de criterii urmărite la viitoarea casă, iar locația este criteriul de departajare. De ce nordul capitalei este o zonă pe care nu trebuie să o tai de pe listă? Deoarece oferă intimitate, liniște și siguranță, aspecte atât de necesare în mediul urban, dar și o conexiune bună cu diverse puncte de interes ale orașului.

Citește mai mult

Analiza Bloomberg: Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a fi proprietar

Cu siguranţă îţi aminteşti de poveştile auzite în trecut despre mania achiziţiei unei locuinţe. După cum arată cele mai recente analize imobiliare, se pare că a venit momentul exploziei cererilor pentru închirieri.
SUA asistă la cea mai mare creștere a numărului de chiriași din istorie. În luna iulie, gradul de închiriere a ajuns la 97%, lucru care a oferit proprietarilor un avantaj fără precedent în ceea ce privește stabilirea prețurilor pentru chirii. Persoanele care au semnat noi contracte de închiriere în această perioadă au plătit cu 17% mai mult decât chiriașii anteriori, reprezentând cea mai mare creștere înregistrată până în prezent.

Citește mai mult

Ce beneficii își doresc cumpărătorii de la viitoarea locuință

Nevoia unui spațiu de locuit mai generos pentru familie și dorința de a beneficia de facilități exterioare precum o grădină proprie, determină tot mai mulți cumpărători de locuințe să se îndrepte către ansamblurile de vile, în detrimentul apartamentelor. Potrivit analizelor din ultimul an ale pieței rezidențiale, 1 din 3 români caută să achiziționeze o casă pentru nivelul sporit de confort oferit.

Citește mai mult

Ce avantaje oferă un lift pentru casă?

Pe măsură ce cumpărătorii de locuințe sunt tot mai interesați de confort și de creșterea calității vieții, proiectele rezidențiale vin în întâmpinare lor cu facilități din ce în ce mai variate și mai deosebite, una dintre acestea fiind liftul pentru casă. Deși, în general, sunt privite ca o necesitate pentru clădirile comerciale și publice, ascensoarele pot avea un scop bine definit într-un imobil cu mai multe etaje, îmbunătățindu-i funcționalitatea, siguranța, dar și valoarea de piață.

Citește mai mult

Cum se definește luxul în ansamblul Bonton Luxury Villas?

În ultimii ani, piaţa rezidenţială de lux s-a aflat pe un trend ascendent, ca urmare a îmbunătăţirii nivelului de trai şi a dorinței de a avea un spațiu de locuit cât mai confortabil și generos. Deși implică o investiție mai ridicată, o locuință premium oferă cumpărătorului stilul de viață la care aspira dintotdeauna, în timp ce pentru investitori aceasta constituie un activ cu randament avantajos. Însă cum se definește luxul în imobiliare?

Citește mai mult

Ce trebuie să conțină o casă pentru a fi o investiție profitabilă și o locuință perfectă

Cererea de proprietăți rezidențiale s-a situat în al treilea trimestru al anului la un nivel foarte apropiat de cel înregistrat în T2. Iar acest lucru a fost vizibil și pentru proiectul Bonton Luxury Villas, poziționat la 200 m de Școala Americană din Pipera, unde vânzările s-au situat pe un trend ascendent. În plus, investiţia în real estate este în continuare foarte atractivă şi profitabilă, astfel, aproximativ 40% din cei care au cumpărat o vilă în cadrul complexului, au făcut-o în scop investiţional.

Citește mai mult

Top 5 tendințe pe piața rezidențială de lux, în 2022

Piața rezidențială de lux este unul dintre puținele segmente neafectate de pandemie, din contră, aceasta a înregistrat un ritm de creștere accelerat în ultimii doi ani. Consultanții imobiliari estimeză că cererea se va menține la un nivel ridicat și în 2022, având în vedere factori precum dobânzile scăzute, spectrul inflației și munca în sistemul hibrid.
Iată principalele tendințe care vor caracteriza piața rezidențială de lux din capitală și din întreaga lume în acest an:

Citește mai mult

Trăim în cele mai mici locuințe din Europa. Ce alternative propun dezvoltatorii?

România este țara cu cei mai mulți proprietari din Uniunea Europeană însă, în același timp, trăim în cele mai mici locuințe la nivel european. Potrivit statisticilor de pe piața imobiliară, suprafața medie locuibilă a unui apartament a ajuns, în anul 2020, la 61,5 mp, în scădere cu 2% față de anul anterior. Acest lucru a stabilit un nou record negativ pentru ultimele două decenii privind dimensiunile unei locuințe din țara noastră.

Citește mai mult

De ce este achiziția unei vile în Pipera o investiție rentabilă în 2022

Volatilitatea crescută din piață, pe fondul evoluției conflictului din Ucraina, suprapusă peste contextul inflaționist deja existent, sporește interesul investitorilor pentru activele sigure, în detrimentul investițiilor care implică un grad ridicat de risc. Imobiliarele sunt o opțiune atractivă de plasare a capitalului, datorită profitabilității pe termen mediu și lung și a protecției oferite împotriva inflației. Astfel, analiștii imobiliari anticipează că, în 2022, investițiile pe acest segment vor depăși nivelul record din 2008, atingând valori de peste 1 miliard de euro.

Citește mai mult

30 de vile premium, în a doua faza a ansamblului Bonton Luxury Villas

Te gândești să îți plasezi economiile într-o investiție imobiliară, cu randament avantajos, sau ești în căutarea unei locuințe premium ideale pentru familie? În nordul Bucureștiului (Pipera), City Garden Development continuă demersurile pentru dezvoltarea Bonton Luxury Villas, proiect care oferă unele dintre cele mai spațioase locuințe de pe piața rezidențială. Ansamblul se află în a doua fază de execuție, care cuprinde 30 de vile premium, cu termen de livrare preconizat la final de 2022.

Citește mai mult

Ce finisaje și dotări premium te așteaptă în vilele de lux Bonton

Atunci când investești într-o locuință de lux, îți dorești ca aceasta să îți ofere o calitate a vieții remarcabilă, începând de la spațiu, arhitectură, la locație și comunitate, dar în același timp să îți reflecte stilul personal. Pentru mulți cumpărători, designul reprezintă elementul decisiv în achiziția unei astfel de proprietăți. Mai departe îți prezentăm ce finisaje și dotări premium, în tendințe, te așteaptă în vilele de lux Bonton din Pipera.

Citește mai mult

Ce tip de vilă se potrivește familiei tale?

Casa ta este locul care te așteaptă, la sfârșitul fiecărei zile, să te destinzi de la agitația cotidiană și să te bucuri de reîntâlnirea cu familia. Poziționat în Pipera, în vecinătatea Școlii Americane și a pădurii Băneasa, proiectul rezidențial Bonton Luxury Villas a fost conceput astfel încât să îmbine avantajele vieții dinamice urbane, cu intimitatea și liniștea oferite de traiul în conexiune cu natura, în cadrul unei comunități restrânse.

Citește mai mult

Ce facilități pentru zilele toride de vară îți oferă ansamblul Bonton Luxury Villas

Temperaturile extreme ale verii și nivelul ridicat de poluare își pun amprenta asupra vieții urbane, în special în orașele aglomerate cum este capitala. Ca urmare, tot mai mulți bucureșteni își doresc să evadeze din acest mediu și aleg să se mute la casă într-o zonă limitrofă, pentru a beneficia de mai mult aer curat, liniște și verdeață.

Citește mai mult

Vile de lux în Pipera, ideale pentru familii de expați

Bucureștiul este un loc tot mai preferat de către expați, atât de cei care ocupă poziții de middle și top management în companii multinaționale, cât și de antreprenori, care au libertatea de a lucra de oriunde din lume. Aceștia reprezintă o categorie importantă de clienți pentru piața rezidențială locală.

Citește mai mult

Ansamblul rezidențial din apropierea celor mai prestigioase școli

Proiectul Bonton Luxury Villas, situat în Nordul Capitalei, este unul dintre cele mai bine poziționate ansambluri rezidențiale din punct de vedere al proximității față de școli de renume din București. Acesta se află la doar 200 de metri de Școala Americană, ceea ce reprezintă un avantaj considerabil, mai ales dacă dorești să optezi pentru un program internațional de studii pentru copiii tăi.

Citește mai mult

Cât de importantă este achiziția unei case de la un dezvoltator cu reputație

Piața locuințelor premium și de lux din România se menține pe un trend ascendent, interesul pentru acestea fiind ridicat, atât din partea cumpărătorului final, cât şi a celor care urmăresc să facă o investiţie profitabilă. Cumpărătorii români trec printr-o etapă de maturizare, în care își schimbă preferințele în materie de spațiu locativ.

Citește mai mult

Locuințele eficiente energetic, o soluție pentru criza energiei

Criza energiei cu care Europa și România se confruntă la momentul actual ne determină să ne gândim mult mai serios la măsuri de eficienţă energetică prin care ne putem reduce costurile de întreținere și dependența de resursele convenționale de energie. În România, consumul de energie din sectorul clădirilor/cap de locuitori este la un nivel ridicat față de media din Uniunea Europeană. Pentru a gestiona problema energiei, devoltatorii imobiliari vin cu soluții – locuințele eficiente energetic, ce reduc costul utilităților.

Citește mai mult

Primii rezidenți ai ansamblului Bonton Luxury Villas își vor petrece sărbătorile de iarnă în casă nouă

Contrar prognozelor pesimiste ale pieței imobiliare, vânzările în noul ansamblu rezidențial din Pipera și-au menținut trendul pozitiv în cursul acestui an. În momentul de față, o mare parte dintre cele 36 de vile ale primei faze sunt contractate. Cei care au achiziționat o locuință în cadrul ansamblului sunt atât persoane care își doresc un standard ridicat de locuire, cât și investitori, care urmăresc să obțină un randament profitabil prin închirierea vilei.

Citește mai mult

Ansamblul Bonton, mediul de locuit ideal pentru copii

Fiecare părinte își dorește să-i asigure copilului său condițiile necesare pentru a avea un start bun în viață. Mediul înconjurător are o influență semnificativă asupra dezvoltării armonioase a viitorului adult. Din nefericire, viața modernă în marile orașele vine însoțită și de o serie de dezavantaje. Poluarea, aglomerația, timpul prelungit petrecut în trafic și nivelul ridicat de stres sunt factori care, cumulați, conduc la scăderea calității vieții pe termen lung.

Citește mai mult

8 tendințe în amenajări interioare ale anului 2023

La început de an, designerii de interior ne propun noi idei și stiluri pentru amenajările interioare. Tendințele pentru 2023 se concentrează în jurul conceptului de fine living, care se referă la rafinament și o abordare elevată a modului în care decorăm și trăim în casele noastre. Cheia pentru a integra acest concept în decorul locuinței este îmbinarea eleganței atemporale cu minimalismul modern, pentru a crea un spațiu primitor și, în același timp, sofisticat.

Citește mai mult

Vile ideale pentru familiile care au o bonă internă

Părinții care lucrează full-time au nevoie de un sprijin adițional pentru îngrijirea copiilor. O soluție practică și tot mai populară este angajarea unei bone interne. Aceasta este o persoană care lucrează pentru o singură familie și locuiește împreună cu aceasta. Pe lângă îngrijirea copiilor, bona internă poate oferi și servicii de menaj și gătit, atât pentru copii, cât și pentru întreaga familie. Aceste responsabilități adiționale pot fi un ajutor enorm pentru părinții care nu au timp pentru astfel de activități. Prin faptul că bona se ocupă de acestea, părinții pot petrece mai mult timp cu copiii lor.

Citește mai mult
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice