Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ansamblul rezidențial în care te bucuri de o viață extraordinară zi de zi

Achiziționarea unei „case de vis” este una dintre acele realizări ale vieții care se află în fruntea listei pentru majoritatea dintre noi. Noul ansamblu rezidențial din Pipera, Bonton Luxury Villas, vine în întâmpinarea celor care își doresc să se bucure toate de avantajele unei locuințe premium, în cadrul unei comunități exclusiviste. Conceput pentru familiile extinse, cu bunici sau bone interne, ansamblul promite să transforme viața cotidiană într-o experiență extraordinară pentru fiecare rezident, prin facilitățile all-inclusive și vilele de lux spațioase.

Citește mai mult

Care este profitabilitatea investițiilor imobiliare de lux?

Proprietățile de lux sunt o investiție sigură pentru cei care-și doresc să-și recupereze în timp investiția și să aibă ulterior și profit. Află care ar trebui să fie randamentul investițional al unei locuințe și ce facilități influențează prețul ulterior al chiriei astfel încât investiția să aibă profitul dorit.

Citește mai mult

4 facilităţi pentru relaxare pe timp de vară în Bonton Luxury Villas

Vara este probabil cea mai aşteptată perioadă a anului pentru majoritatea dintre noi. Este sezonul în care ne programăm concediile, nerăbdători să evadăm din rutină în căutare de experienţe noi sau pentru a ne relaxa sub o umbrelă pe plajă, în timp ce briza mării ne răcoreşte. Ne-am dori ca vacanţa să fie cât mai lungă, însă jobul şi obligațiile ne fac să revenim în scurt timp la viaţa cotidiană de la oraș.

Citește mai mult

De ce nordul capitalei este cea mai căutată zonă rezidențială

Atunci când începe căutările pentru o locuință nouă, fiecare cumpărător își alcătuiește o listă de criterii urmărite la viitoarea casă, iar locația este criteriul de departajare. De ce nordul capitalei este o zonă pe care nu trebuie să o tai de pe listă? Deoarece oferă intimitate, liniște și siguranță, aspecte atât de necesare în mediul urban, dar și o conexiune bună cu diverse puncte de interes ale orașului.

Citește mai mult

Analiza Bloomberg: Niciodată nu a fost un moment mai bun pentru a fi proprietar

Cu siguranţă îţi aminteşti de poveştile auzite în trecut despre mania achiziţiei unei locuinţe. După cum arată cele mai recente analize imobiliare, se pare că a venit momentul exploziei cererilor pentru închirieri.
SUA asistă la cea mai mare creștere a numărului de chiriași din istorie. În luna iulie, gradul de închiriere a ajuns la 97%, lucru care a oferit proprietarilor un avantaj fără precedent în ceea ce privește stabilirea prețurilor pentru chirii. Persoanele care au semnat noi contracte de închiriere în această perioadă au plătit cu 17% mai mult decât chiriașii anteriori, reprezentând cea mai mare creștere înregistrată până în prezent.

Citește mai mult

Ce beneficii își doresc cumpărătorii de la viitoarea locuință

Nevoia unui spațiu de locuit mai generos pentru familie și dorința de a beneficia de facilități exterioare precum o grădină proprie, determină tot mai mulți cumpărători de locuințe să se îndrepte către ansamblurile de vile, în detrimentul apartamentelor. Potrivit analizelor din ultimul an ale pieței rezidențiale, 1 din 3 români caută să achiziționeze o casă pentru nivelul sporit de confort oferit.

Citește mai mult
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice