Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Bonton Luxury Villas Pipera intră în a doua fază de dezvoltare cu 30 de vile

08.02.2022

După succesul primei faze de construcţie a ansamblului Bonton Luxury Villas, vândută în proporţie de 65%, dezvoltatorul City Garden începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului amplasat în zona Pipera. Noua fază de dezvoltare va completa ansamblul de lux cu 30 de vile spaţioase, dotate opțional cu lift, cu acces la piscină și sală de fitness. Termenul de livrare preconizat este sfârşitul anului 2022.

Image

Bonton Luxury Villas reprezintă o investiţie de 16 milioane de euro în 66 de vile premium, cu eficienţă energetică ridicată, similară caselor pasive, însoţite de un mix variat de facilităţi. Proiectul este unic în România, fiind singurul care oferă posibilitatea de a dota propria locuinţă cu lift interior. Prima fază cuprinde 36 de vile şi un club privat prevăzut cu piscină și sală de fitness, care vor fi finalizate în prima jumătate a acestui an.

“Cererea pentru case a crescut cu cel puțin o treime în contextul pandemiei şi s-a reflectat în vânzările ansamblului Bonton, targetul nostru principal fiind oameni de afaceri şi expaţi. Acest lucru ne-a determinat să avansăm lucrările de construcţie, prin demararea celei de-a doua faze de dezvoltare. Cumpărătorii au devenit mai selectivi, îşi doresc locuințe spațioase, aproape de natură, cu finisaje de calitate, care să vină la pachet cu un o serie de dotări şi facilităţi. În plus, zona de real estate este în continuare foarte profitabilă, iar aproximativ 40% dintre clienţii noştri sunt investitori, atraşi de randamentul de 8% pe care îl pot obţine, peste media pieţei. Având în vedere beneficiile unice ale proiectului şi rezultatele înregistrate până în prezent, ne aşteptam în continuare la un interes crescut din partea cumpărătorilor”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Poziționarea strategică a ansamblului permite conectarea facilă la principalele puncte de interes din nordul capitalei: Piaţa Victoriei (15 minute de condus), polurile de birouri Pipera – Aurel Vlaicu, centre comerciale, muzee, restaurante, parcuri şi aeroportul „Henri Coandă”.

De asemenea, rezidenţii vor beneficia de cea mai bună ofertă educațională pentru copiii lor, în proximitate fiind situate mai multe şcoli internaţionale, printre care Şcoala Americană, la doar 200 m. Un alt avantaj al locaţiei este vecinătatea celor 900 de ha ale Pădurii Băneasa, care oferă numeroase opţiuni de recreere în natură pentru întrega familie (drumeţii, jogging, ciclism etc). Vilele ansamblului Bonton sunt unele dintre cele mai mari locuinţe disponibile pe piaţă, potrivite pentru nevoile unei familii extinse, având 2 etaje, suprafețe construite între 353 și 404 mp şi până la 7 camere generoase, inteligent compartimentate.

Vilele din faza a doua vor avea la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar, terasă şi grădină, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Locuinţele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

*Acest articol a fost publicat pe Investinginproperty.ro.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice