Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ansamblul rezidențial în care te bucuri de o viață extraordinară zi de zi

Achiziționarea unei „case de vis” este una dintre acele realizări ale vieții care se află în fruntea listei pentru majoritatea dintre noi. Noul ansamblu rezidențial din Pipera, Bonton Luxury Villas, vine în întâmpinarea celor care își doresc să se bucure toate de avantajele unei locuințe premium, în cadrul unei comunități exclusiviste. Conceput pentru familiile extinse, cu bunici sau bone interne, ansamblul promite să transforme viața cotidiană într-o experiență extraordinară pentru fiecare rezident, prin facilitățile all-inclusive și vilele de lux spațioase.

Locație privilegiată, în spatele Școlii Americane

Locația este unul dintre elementele principale luate în considerare atât în determinarea valorii unei proprietăți imobiliare, cât și în procesul de achiziție. Cumpărătorii sunt interesați de aspecte precum proximitatea centrelor de învățământ, a zonelor de relaxare în natură și conectivitatea viitoarei locuințe cu diverse puncte de interes din oraș.

Bonton Luxury Villas beneficiază de o locație privilegiată, în apropierea celor mai bune școli internaționale, la doar 200 metri de Școala Americană. De asemenea, la scurtă distanță se află Internațional Maarif Schools of Bucharest, Olga Gudynn International School, British School of Bucharest, precum și alte școli prestigioase. Astfel, cei interesați să achizitioneze sau să închirieze o proprietate în ansamblu vor acea acces la cea mai bună ofertă educațională pentru copii.

Totodată, în vecinătatea ansamblului se regăsesc cele 900ha ale Pădurii Băneasa, care oferă viitoarei comunități posibilități multiple de petrecere a timpului liber în natură. Aici sunt disponibili peste 15 km de trasee amenajate, ideale pentru jogging, plimbări sau mersul cu bicicleta. Deși este poziționat într-o zonă liniștită, departe de agitația urbană, complexul este bine conectat la punctele de interes ale capitalei, fiind la o distanță de numai 15 minute de Piața Victoriei.

Unele dintre cele mai mari vile de lux de pe piață

Un alt criteriu important pe care cumpărătorii îl iau în considerare atunci când urmează să achiziționeze o locuință este spațiozitatea viitorului cămin. Iar stilul de viață este un factor determinant în alegerea spațiului locuinței, atât din punctul de vedere al dimensiunii, cât și al compartimentării. Cu un regim de înălțime de P+2E și suprafețe construite între 353 și 442 mp, vilele complexului Bonton Luxury Villas beneficiază de 6-7 camere spațioase, inteligent compartimentate, special concepute pentru a acomoda nevoile unor familii lărgite, ale familiilor care au bone interne sau a celor care doresc un birou de acasă.

În funcție de preferințe, cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior pentru un plus de confort și funcționalitate. Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată.

Facilități „all inclusive”, care transformă rutina zilnică

Ceea ce face proiectul Bonton cu adevărat remarcabil este faptul că acesta oferă o calitate superioară a locuirii nu numai prin locația și calitatea construcției, ci și prin facilitățile premium, potrivite pentru întreaga familie. În interiorul complexului, rezidenții dispun de un club privat dotat cu piscină și sală de sport, unde se pot recrea în timpul zilei și socializa cu alți rezidenți. Iar în momentele în care își doresc mai multă intimitate, se pot relaxa în liniște pe una dintre cele 2 terase generoase sau în grădina proprie.

Gama „all inclusive” de facilități, toate disponibile la câțiva pași, transformă rutina zilnică și oferă locuitorilor din ansamblu posibilitatea de a se bucura de o viață extraordinară în fiecare zi. Datorită avantajelor unice ale proiectului, Bonton Luxury Villas devine locul unde se dezvoltă o comunitate exclusivistă, formată din expați și oameni de afaceri.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice