Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ansamblul Bonton, mediul de locuit ideal pentru copii

Fiecare părinte își dorește să-i asigure copilului său condițiile necesare pentru a avea un start bun în viață. Mediul înconjurător are o influență semnificativă asupra dezvoltării armonioase a viitorului adult. Din nefericire, viața modernă în marile orașele vine însoțită și de o serie de dezavantaje. Poluarea, aglomerația, timpul prelungit petrecut în trafic și nivelul ridicat de stres sunt factori care, cumulați, conduc la scăderea calității vieții pe termen lung.

Acesta este motivul pentru care din ce în ce mai multe familii aleg să se mute din cartierele aglomerate ale capitalei și să își achiziționeze o locuință într-o zonă limitrofă.

Bonton Luxury Villas este un ansamblu rezidențial unic în București, care îmbunătățește considerabil standardul de viață al locuitorilor săi. Situat în Pipera, într-o locație liniștită, aprope de natură și cu acces ușor spre facilitățile orașului, proiectul oferă un mediu ideal de locuit pentru familii.

Care sunt principalele avantaje pentru creșterea copiilor?

Școli prestigioase în imediata vecinătate

Traficul de dimineață din București poate fi stresant, mai ales atunci când ai de lăsat copiii la școală înainte de a ajunge la birou. Avantajul proiectul Bonton Luxury Villas este de a fi unul dintre cele mai bine poziționate ansambluri rezidențiale din punct de vedere al proximității față de școli de renume din București. Acesta se află la doar 200 de metri de Școala Americană, ceea ce reprezintă un beneficiu considerabil dacă dorești să optezi pentru un program internațional de studii pentru copiii tăi. Dacă Școala Americană nu se numără printre primele opțiuni, în apropiere se află și alte școli de renume, cum ar fi British School of Bucharest, Olga Gudynn International School sau Maarif Schools of Bucharest.

Așadar, Bonton Villas este alegerea perfectă dacă dorești să scapi de orele pierdute în trafic și să le oferi copiilor tăi cele mai bune facilități educaționale, aproape de casă.

Pădurea Băneasa, la doi pași distanță

Rezidenții ansamblului Bonton se pot considera cu adevărat privilegiați, deoarece proiectul se află în vecinătatea pădurii Băneasa, o oază de natură. Cele peste 900 de hectare de arbori conferă o calitate ridicată a aerului, precum și un nivel redus al poluării față de zonele centrale ale orașului. Totodată, pădurea acționează ca o barieră împotriva poluării fonice, ceea ce contribuie la crearea unui cadru liniștit și a sentimentului de intimitate.

Indiferent de anotimp, pădurea este un loc potrivit pentru o varietate de activități care susțin sănătatea și dezvoltarea corectă a copiilor, fie că vorbim de plimbări pe jos sau cu bicicleta. Mai mult, aceștia au posibilitatea să descopere în mod direct natura, datorită multitudinii speciilor de arbori, plante și păsări.

Activități de weekend

Weekendul nu va fi niciodată lipsit de distracție și experiențe noi pentru cei mici, deoarece nordul capitalei oferă o paletă generoasă de activități pentru familie. Micii exploratori vor fi, cu siguranță, încântați să pornească într-o aventură culturală într-unul dintre muzeele cunoscute, cum este Muzeul Antipa, Muzeul Satului sau Muzeul Țăranului Român. În plus, acestea organizează în permanență evenimente și ateliere tematice, unde cei mici au ocazia să se distreze, să socializeze cu cei de vârsta lor și să dobândească abilități noi. Mai mult, în sezonul cald vă puteți bucura de traseele pietonale de weekend din zona Piața Victoriei – Arcul de Triumf sau de plimbări în Parcul Herăstrău, unde există și numeroase restaurante și terase, cu preparate pentru toate gusturile. De asemenea, pentru activitățile de shopping și entertainment, Băneasa Shopping City, dar și alte centre comerciale se află la doar câteva minute distanță cu mașina de ansamblul rezidențial.
Dacă și tu împreună cu familia ta vă doriți să evadați din aglomerația orașului, vă invităm în vizită în ansamblul Bonton Luxury Villas să aflați dacă este locul potrivit pentru voi!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice