Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ce facilități pentru zilele toride de vară îți oferă ansamblul Bonton Luxury Villas

Temperaturile extreme ale verii și nivelul ridicat de poluare își pun amprenta asupra vieții urbane, în special în orașele aglomerate cum este capitala. Ca urmare, tot mai mulți bucureșteni își doresc să evadeze din acest mediu și aleg să se mute la casă într-o zonă limitrofă, pentru a beneficia de mai mult aer curat, liniște și verdeață.
Proiectul Bonton Luxury Villas, amplasat în Pipera, la doar 200 de metri de Școala Americană, vine în întâmpinarea rezidenților cu o multitudine de beneficii pentru o calitate ridicată a vieții și facilități pentru a-și petrece vara în cel mai plăcut mod.

dormitor bonton villas

1. Aer curat și răcoros

Unul dintre punctele forte ale complexului de vile îl reprezintă poziționarea în vecinătatea Pădurii Băneasa, fiind o opțiune ideală pentru cei care doresc să locuiască mai aproape de natură, într-un mediu mai curat și sănătos. Suprafața de 900 de hectare de pădure, precum și zonele verzi din interiorul ansamblului funcționează ca o adevărată sursă de aer curat și răcoros în zilele caniculare, diminuând disconfortul cauzat de temperaturile sufocante specifice orașelor. În plus, fiind o locație retrasă, desprinsă de aglomerația capitalei, nivelul de poluare este redus semnificativ față de cel dintr-o zonă centrală.

2. Activități recreative în pădure

Pe lângă calitatea aerului, proximitatea pădurii oferă avantajul de a putea profita oricând de o escapadă în inima naturii pentru a practica activitățile preferate. Pădurea Băneasa este una dintre cele mai populare zone din București pentru mișcare și distracție în aer liber alături de prieteni și familie. Aici sunt amenajate trasee care se întind pe o lungime de aproape 17 kilometri, unde se organizează frecvent concursuri sportive, acestea fiind accesibile oricărui sportiv amator. Fie pe jos, fie cu bicicleta, poți străbate traseele și potecile numai bune de explorat ale pădurii, în timp ce te bucuri de aerul curat și de liniște.

3. Piscină și sală de sport în interiorul ansamblului

În sezonul verii suntem nerăbdători să ne luăm mai mult timp liber pentru a ne distra și a ne reîncarca de energie. Fie că vrei să petreci o zi la piscină, împreună cu familia, sau să începi o rutină de antrenament la sala de sport, vei putea face aceste lucruri chiar în interiorul ansamblului, la clubul privat special amenajat pentru rezidenți. Datorită prezenței acestor facilități în cadrul complexului, vei beneficia de momente în plus de odihnă și deconectare, reducând timpul pierdut în trafic către aceste destinații.
Ești curios să vezi cum este să trăiești într-un complex exclusivist în Pipera? Te invităm să ne contactezi pentru a programa o vizionare!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice