Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Care este profitabilitatea investițiilor imobiliare de lux?

Proprietățile de lux sunt o investiție sigură pentru cei care-și doresc să-și recupereze în timp investiția și să aibă ulterior și profit. Află care ar trebui să fie randamentul investițional al unei locuințe și ce facilități influențează prețul ulterior al chiriei astfel încât investiția să aibă profitul dorit.

Care este Yield-ul dorit

Principalul indicator pe care ar trebui să-l iei în considerare atunci când faci o investiție într-o proprietate imobiliară este yield-ul. Ceea ce aduce nou complexul Bonton Luxury Villas este randamentul investițional, care este în jur de 8%, față de 6-7% în alte ansambluri rezidențiale upper-class.

Pentru a calcula randamentul anual al proprietății, se calculează prețul de achiziție al casei, care se împarte la volumul brut al chiriei estimat pe un an. Cu cât perioada de amortizare a prețului de achiziție este mai mică, cu atât randamentul investițional este mai avantajos pentru investitor.

Cine vor fi chiriașii

Bonton Luxury Villas reprezintă cea mai bună alegere pentru investitori, deoarece locuințele din ansamblu sunt deosebit de atractive în special pentru expați, care-și doresc relocarea cu ușurință a familiei. Deoarece ansamblul se află în Pipera, în apropierea unora dintre cele mai importante poluri de birouri din capitală: Aurel Vlaicu, Pipera, Voluntari, acesta va fi căutat de către expați, dar și de către cei care se vor reloca cu biroul din alte zone ale țării. Unul din pricipalele criterii după care aceștia vor selecta zona în care vor dori să se mute este proximitatea față de o școală internațională.

Bonton Luxury Villas se află în imediata apropiere a Școlii Americane, la aproximativ 1 minut distanță de mers pe jos. Totodată, la doar 700 de metri se află Internațional Maarif Schools of Bucharest, iar în vecinătate Olga Gudynn International School. Astfel, cei interesați să închirieze o proprietate în zonă vor beneficia de cea mai bună ofertă educațională pentru copii.

Bonton Luxury Villas oferă toate avantajele unei locuințe de lux și se remarcă printr-o arhitectură modernă și construcții de înaltă calitate. De aici poți ajunge ușor la principalele puncte de interes ale orașului sau la restaurantele de lux din București unde de obicei au loc întâlnirile de afaceri.

Ce ar trebui să conțină un imobil de lux

Pe lângă locație și proximitatea față de cele mai bune școli internaționale, Bonton Luxury Villas vine cu cele mai moderne facilități. Complexul pune la dispoziție un număr de 66 de vile de lux, într-o comunitate privată. Printre facilitățile care vor stârni interesul viitorilor chiriași, se numără clubul cu piscină unde se pot recrea atât cei mici, cât și cei mari, dar și un spațiu generos pentru fiecare locuință, aceasta având 2 terase și o grădină, precum și garaj. Întreaga familie va avea suficient spațiu în vilele din complexul Bonton. Formate din 2 etaje, acestea vor avea suprafețe construite între 353 și 442 mp, terase incluse și compartimentări inteligente, astfel încât să asigure un confort ridicat. Fiecare locuință beneficiază de 6 sau 7 camere luminoase (inclusiv zonă de living şi dining), precum și de finisaje premium. Complexul va beneficia de securitate, fiind totodată poziționat într-o zonă liniștită, în apropierea pădurii Băneasa.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice