Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

City Garden: Conceptul de "fine living", elegant si modern, in tenditele anului 2023

21.03.2023

Tendintele pentru 2023 in domeniul proiectelor rezidentiale se concentreaza in jurul conceptului de "fine living", care se refera la rafinament si o abordare elevata a modului in care locuintele sunt construite si amenajate. Cheia pentru a integra acest concept in decorul locuintei este imbinarea elegantei atemporale cu minimalismul modern, pentru a crea un spatiu primitor si, in acelasi timp, sofisticat. Acest lucru poate insemna utilizarea de texturi stratificate, tonuri calde, accente de culoare, tesaturi naturale, dar nu numai, potrivit specialistilor City Garden Residence, compania ce dezvolta ansamblul Bonton Luxury Villas, un proiect exclusivist aflat in constructie in apropierea Padurii Baneasa.

interior amenanajare dormitor bonton villas

"Dupa dominatia din ultimii ani a tonurilor reci, in special a nuantelor de gri, anul 2023 readuce in tendinte culorile calde, pamantii, dar si accentele de culoare. Designerii leaga acest trend de starea emotionala post-pandemica, dar si contextul financiar dificil. Investitia in piese de interior in culori precum bej, crem si maro este practica, deoarece acestea sunt versatile si ofera un sentiment reconfortant. Iar pentru a reda mai multa personalitate si eleganta spatiului, se pot adauga accente de culoare, precum tonurile pietrelor pretioase, tonuri linistitoare de verde sau nuante atemporale de albastru. Acestea pot fi integrate prin alegerea unui tapet deosebit pentru baie, vopsirea peretilor intr-o culoare indrazneata sau prin adaugarea unor elemente colorate in living", spune Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Intre tendintele de locuire ale anului 2023 se mai afla finisajele din piatra naturala, precum travertinul, marmura, granitul exotic, steatitul si ceramica, dar si utilizarea de materiale organice (lana, iuta sau bumbac texturat) pentru pardoseli. Mixul de finisaje metalice este un mod inovator de a conferi un aspect contemporan si interesant casei.

In ceea ce priveste iluminatul, in 2023, designerii de interior propun inlocuirea corpurilor traditionale cu unele supradimensionate, cu forme deosebite sau cu aspectul similar al unor opere de arta. Indiferent de stilul de design preferat, adaugarea unor elemente de decor si feronerie negre aduce un plus de contrast, dramatism si rafinament oricarei incaperi. Acestea sunt excelente in special atunci cand sunt combinate cu alte culori neutre, cu accente luxoase si finisaje metalice, precum bronzul si albul sau tonuri puternice, cum ar fi albastru marin si verde smarald. Accentele de negru au devenit populare in 2022 si se asteapta ca acest trend sa ia amploare in 2023 si in anii urmatori.

Se lucreaza la 30 din cele 66 de vile ale Bonton Luxury Villas

Dezvoltatorul City Garden Residence a finalizat, in decembrie 2022, prima dintre cele doua faze ale Bonton Luxury Villas, un proiect exclusivist alcatuit din 66 de vile de lux. Prima faza a ansamblului cuprinde 36 de vile prevazute optional cu lift interior si un club privat cu piscina si sala de fitness. Cu un design modern, vilele cu doua etaje au suprafete utile de la 293 pana la 327 mp, inteligent compartimentate, cu pana la 7 camere spatioase (inclusiv zona de living si dining), finisaje premium, doua sau trei terase, iar la parter dispun de gradini cu suprafete de pana la 200 mp.

Proiectul Bonton Luxury Villas se afla, in prezent, in a doua etapa de dezvoltare, cu 30 de vile, al carei termen de livrare este preconizat pentru a doua parte a anului 2023. Valoarea totala a investitiei in proiect este de peste 19 milioane de euro.

*Acest articol a apărut pe Agendaconstructiilor.ro
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice