Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Bonton Luxury Villas – o viață extraordinară zi de zi

Într-o locație ideală, în spatele Școlii Americane, lipit de proiectul rezidențial Ibiza Sol, Bonton Luxury Villas pune la dispoziție 66 de vile de lux cu dotări și facilități moderne și un club cu piscină unde te poți recrea după o zi plină.

Poziționarea excelentă, randamentul investițional profitabil (8% anual), zona liniștită, intimitatea și siguranța sunt câteva din beneficiile ansamblului rezidențial Bonton Luxury Villas.

Cu un design unic, vilele cu 2 etaje vor avea suprafețe utile de la 293 până la 327 mp, terase incluse și sunt împărțite astfel încât să asigure un confort ridicat, beneficiază de compartimentări inteligente, 7 sau 8 camere luminoase (include zona de living şi dining), finisaje premium, grădini la parter și terase generoase.

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuințe ușor accesibile cu siguranța și liniștea date de o comunitate în formare și se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a construcției și a materialelor folosite.

Toate vilele vor avea la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoselile din toate încăperile și vor exista 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Programează chiar astăzi o vizionare pentru a alege casa visurilor tale și a face o investiție sigură pentru viitor!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice