Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

City Garden

Dezvoltatorul CITY GARDEN este un grup de companii (City Garden Development, City Garden Residence, Eurobuilding Imobiliare, City Garden Construct) cu capital din Asia, cu o vastă experiență în dezvoltări și investiții în domeniul imobiliar, ce are o experiență de peste 10 ani pe piața din România, iar în ultimii 6 ani au finalizat cu succes o multitudine de proiecte în zonele centrale din București și în zona Pipera –Voluntari.

City Garden Pipera – proiect de 24 de locuinte însiruite (etapa I), parter cu un etaj si pod, în Pipera, oraș Voluntari, pe strada Vasile Alecsandri. Case cu suprafețe utile de 112 mp si suprafețe construite de 140 mp, living cu dining, bucătărie și grup sanitar la parter, 3 dormitoare cu 2 băi la etaj, loc de parcare în fața casei și grădini cu suprafețe între 50 și 135 mp.


Plan încadrare în zonă proiect Pipera I

Case realizate proiect Pipera I – etapa I


Urmează să se dezvolte și Etapa a II-a a proiectului, cu 94 de unități de locuire, de tip case înșiruite și cuplate, cu parter, etaj și mansardă sau case parter, cu suprafețe utile cuprinse între 106 și 127 mp și suprafețe construite între 161 și 188 mp. Proiectul este realizat și aprobat, urmând să se înceapă în curând șantierul.


Vedere locuințe cuplate parter proiect Pipera I – etapa II

M

Vedere locuințe înșiruite proiect Pipera I – etapa II


Site prezentare proiect: City Garden Pipera.


21 Downtown – Imobil cu 46 de apartamente de 2, 3 și 4 camere situat în zona centrală a orașului București, în imediata apropiere a Tribunalului București, pe bulevardul Mircea Vodă nr. 21D. Blocul are o arhitectură modernă, inserată în țesutul istoric din zonă, spații comerciale la parter și spații de birouri la mezanin, locuri de parcare în cele 2 niveluri de subsol, și dispune de finisaje de cea mai bună calitate (tâmplărie de aluminiu, încălzire în pardoseală.parchet triplustratificat, placări ceramice de calitate, balustrade de sticlă)

Proiectul beneficiază de finisaje de cea mai bună calitate (tâmplărie de aluminiu, încălzire în pardoseală, parchet triplustratificat, placări ceramice de calitate, balustrade de sticlă). Proiect finalizat în 2018.

Site prezentare proiect: 21 Downtown.


Imobil 21 Downtown – fațada dinspre bd. Mircea Vodă

M

Imobil 21 Downtown – fațada laterală dinspre bd. Mircea Vodă


Proiectul Apollo D'or – imobil rezidențial de lux situat în centrul Bucureștiului, lângă Palatul Parlamentului, pe strada Apolodor 12-14.

Imobilul cu 5 etaje are o arhitectură contemporană, cu finisaje de cea mai bună calitate, cu fațadă ventilată (parțial) placată cu panouri HPL, tâmplărie de aluminiu Schuco, balustrade de sticlă, încălzire în pardoseală, parchet triplustratificat, sistem modern de pardoseală flotantă pe terase, locuri de parcare la subsol. Apartamentele sunt spațioase și luminoase, cu o compartimentare de 2,3 și 4 camere, cu grădini la parter și terase generoase la etajul 5 (penthouse).

Site prezentare proiect: Apollo D'or.


Imobil Apollo D'or – fațada

M

Detalii fațada Apollo D'or

M

Interior – living showroom apartament 3 camere etaj 1

M

Interior – living și bucătărie showroom apartament 3 camere etaj 2
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice