Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

4 facilităţi pentru relaxare pe timp de vară în Bonton Luxury Villas

Vara este probabil cea mai aşteptată perioadă a anului pentru majoritatea dintre noi. Este sezonul în care ne programăm concediile, nerăbdători să evadăm din rutină în căutare de experienţe noi sau pentru a ne relaxa sub o umbrelă pe plajă, în timp ce briza mării ne răcoreşte. Ne-am dori ca vacanţa să fie cât mai lungă, însă jobul şi obligațiile ne fac să revenim în scurt timp la viaţa cotidiană de la oraș.

Însă cum ar fi să te bucuri de sentimentul de vacanţă întreaga vară, nu doar pentru 1-2 săptămâni pe an? Mai ales, să poţi face asta în confortul propriei tale locuinţe?

Într-o locaţie exclusivistă din Pipera, în spatele Şcolii Americane şi având în apropiere Pădurea Băneasa, prinde contur unul dintre cele mai atractive ansambluri rezidenţiale de vile din București - Bonton Luxury Villas. Alcătuit din 66 de vile de lux însoţite de facilităţi premium, proiectul este conceput astfel încât să transforme rutina din mediul urban într-un stil de viaţă distinct, care să te inspire zi de zi.

Iată 4 facilităţi oferite de ansamblul Bonton, care te vor ajuta să profiţi de perioada verii la maxim:

Club privat dotat cu piscină

Mersul la piscină este una dintre activităţile preferate atât pentru weekend, cât și în timpul vacanței. Însă relaxarea se va lăsa așteptată dacă piscina este aglomerată. Ca rezident al Bonton Luxury Villas beneficiezi de un club privat dotat cu piscină, în cadrul ansamblului. Amplasată într-o zonă retrasă a cartierului și înconjurată de vegetaţie, piscina din cadrul complexului va fi oaza ta de ralexare. Te vei bucura de o baie revigorantă, urmată de odihnă în voie pe șezlong. Nu vei mai fi nevoit să îți faci griji în privinţa rezervărilor, a traficului sau a cozilor de aşteptare.

Activităţi în Pădurea Băneasa

Dacă tu şi familia ta iubiţi să vă petreceţi timpul liber în natură, atunci Bonton Luxury Villas poate fi locuința ideală pentru voi. Aici veți fi vecini cu natura, deoarece ansamblul se bucură de o poziționare privilegiată, la doar 300 de metri distanță de Pădurea Băneasa. Ai la dispoziție peste 17 km de trasee amenajate în pădure, ideale pentru activităţi diverse, potrivite pentru toți membrii familiei, de la drumeții, ciclism, la jogging sau pur și simplu plimbări recreative. Nu trebuie să aștepți weekendul pentru o escapadă departe de agitația orașului, la iarbă verde și aer curat. Îți poți începe diminețile cu o sesiune de alergare în natură, înconjurat de liniștea și calmul pădurii.

Centru de fitness modern

O altă activitate care ne relaxează este mersul la sala de sport. Beneficiile sportului asupra fizicului şi psihicului sunt bine cunoscute, însă mulți dintre noi abandonăm practicarea lui fie din cauza distanței până la sala de sport, fie a aglomerației din interiorul acesteia. Pentru a încuraja un stil de viață sănătos, clubul privat include și un centru de fitness modern, dotat cu echipamente de ultimă generaţie. Fie că eşti practicant activ de sport sau aspiri să devii unul, proximitatea sălii de fitness îți va oferi un plus de motivație pentru a te menține în cea mai bună formă.

Grădină proprie de până la 200 mp

În sezonul cald, grădina sau terasa devin punctul central de atracţie al casei, unde preferăm să ne relaxăm după o zi încărcată sau să petrecem timp în compania prietenilor. Vilele din ansamblul Bonton au avantajul unor grădini proprii cu o suprafață de până la 200 mp, în funcție de poziționarea în teren a casei. Acestea sunt suficient de spațioase pentru a fi amenajate așa cum îți dorești astfel încât să devină locul tău de relaxare și deconectare de la problemele de peste zi, în intimitatea locuinței.

Prima fază a ansamblului dezvoltat de City Garden pune la dispoziție 2 tipuri de locuințe (vila tip A și vila tip B), cu 2 etaje și suprafețe utile de la 293 până la 327 mp. Având până la 7 camere (inclusiv zona de living şi dining) inteligent compartimentate, finisaje de lux şi terase generoase, vilele îmbină toate dotările unei locuințe premium, fiind menite să asigure confort ridicat unei familii numeroase. Opțional, cumpărătorii au posibilitatea de echipare a caselor cu lift interior.

Programează acum o vizionare în ansamblul Bonton Luxury Villas pentru a te convinge de facilitățile care îți vor transforma stilul de viață!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice