Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ce finisaje și dotări premium te așteaptă în vilele de lux Bonton

Atunci când investești într-o locuință de lux, îți dorești ca aceasta să îți ofere o calitate a vieții remarcabilă, începând de la spațiu, arhitectură, la locație și comunitate, dar în același timp să îți reflecte stilul personal. Pentru mulți cumpărători, designul reprezintă elementul decisiv în achiziția unei astfel de proprietăți. Mai departe îți prezentăm ce finisaje și dotări premium, în tendințe, te așteaptă în vilele de lux Bonton din Pipera.

Locuințele ansamblului Bonton Luxury Villas se disting printr-un stil de design exterior modern, minimalist. Fațadele sunt realizate din tencuială decorativă de culoare alb - crem și placate, în zona ferestrelor, cu panouri din lemn, care redau o eleganță deosebită. Soluția de tâmplărie premium, din aluminiu gri cu sticlă tripan, profil Reynaers, asigură o izolare termică excelentă, care contribuie la eficiența energetică a imobilului și se remarcă prin aspectul discret.

curte interioara bonton villas

Pardoselile vilelor sunt din parchet de stejar triplustratificat, full plank, produs de firma Haro, Germania. Modelul face parte din Clasa Natur, având o nuanță maro, specifică lemnului de stejar. Poți alege între 3 tipuri de finisaje - stejar, stejar albit sau stejar afumat (smoked oak), ceea ce îți oferă posibilitatea de a-l integra cu ușurință în stilul de amenajare dorit. În plus, acesta este agrementat pentru încălzirea în pardoseală în livinguri și dormitoare. Parchetul din lemn triplustratificat este definiția calității și durabilității în materie de pardoseli.

living bonton villas

Băile și bucătăriile sunt prevăzute cu pardoseli și placări ceramice marca Marazzi, Italia, lider mondial pe acest segment de produse. Plăcile din ceramică sunt o opțiune ideală pentru utilizarea în aceste spații datorită calităților sale distinctive, printre care rezistența la apă, temperaturi ridicate și solicitări, ușurința de întreținere și igienizare, dar și materialul ecologic din care sunt fabricate. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de nuanțe pentru a satisface orice preferință: Marbleplay White, Marbleplay Travertino, Marbleplay Ivory - plăcile pentru pereții băilor, iar pentru pardoseli - Movh Appeal Grey și Mouv Stream Ivory.

baie bonton villas

Gama de finisaje premium este completată de dotări de top, care îți vor îndeplini nevoile de confort la cele mai înalte standarde.
Vilele beneficiază de sistem de încălzire în pardoseală de la Purmo, centrală termică Viessmann și termostat de reglare a temperaturii pentru fiecare cameră în parte. Sistemul de aer condiționat va fi premontat în pereți și plafoane - de tip duct în living (ascunse în plafon) și de tip split în dormitoare, cu posibilitatea de a se monta și aparatele.
Obiectele sanitare marca Villeroy & Boch, Germania, îmbină funcționalitatea și ușurința în utilizare cu designul modern, care păstrează liniile minimaliste.
De asemenea, poți alege să îți dotezi locuința cu lift interior, această facilitate fiind adusă în premieră de către dezvoltatorul City Garden în ansamblul Bonton Luxuy Villas. Aproximativ 40% dintre cumpărători au optat pentru instalarea unui lift, care le oferă un plus de confort, iar pe termen lung contribuie la creșterea valorii proprietății.
Fiecare casă are inclus un loc de parcare în propria curte (casa tip A) sau garaj pentru o mașină adosat casei (casa tip B).
Te invităm să ne vizitezi vila showroom amenajată, pentru a descoperi finisajele și dotările premium ale proiectului!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice