Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ce trebuie să conțină o casă pentru a fi o investiție profitabilă și o locuință perfectă

Cererea de proprietăți rezidențiale s-a situat în al treilea trimestru al anului la un nivel foarte apropiat de cel înregistrat în T2. Iar acest lucru a fost vizibil și pentru proiectul Bonton Luxury Villas, poziționat la 200 m de Școala Americană din Pipera, unde vânzările s-au situat pe un trend ascendent. În plus, investiţia în real estate este în continuare foarte atractivă şi profitabilă, astfel, aproximativ 40% din cei care au cumpărat o vilă în cadrul complexului, au făcut-o în scop investiţional.

Spațiul, primul criteriu de selecție

Clienții nu mai iau în calcul doar prețul atunci când caută o locuință, ci au început să fie mai selectivi. Cei mai mulți cumpărători au înțeles necesitatea unui spațiu mai mare, care să le permită să își amenajeze în propria locuință și un birou pentru ei sau pentru copii. De asemenea, își doresc o curte sau o terasă generoasă, o locuință cât mai aproape de natură, fără să renunțe la confortul oferit de oraș, dar și finisaje de calitate, care să vină la pachet cu un mix de facilități, deoarece o casă este o investiție pe termen lung.

Iar proiectul Bonton Luxury Villas din Pipera răspunde acestor nevoi prin unele dintre cele mai mari vile de pe piață, dotate opțional cu lift, acces la piscină și sala fitness, într-un complex privat, la 100 m de Pădurea Băneasa. Vilele din cadrul proiectului unic în România, fiind singurul cu locuințe ce pot fi prevăzute cu lift interior, dispun de două terase și o grădină proprii, în ansamblu fiind amenajat și un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde rezidenții se pot relaxa în timpul zilei.

Case la preț de pre-pandemie

Conform unui studiu realizat pe piața din România, diferența anuală de preț a atins, în trimestrul al treilea din 2021, o valoare de +10,3% - ceea ce marchează un avans de 2,7% față de precedentele trei luni. Cu toate acestea prețurile vilelor din complexul Bonton Villas au rămas neschimbate, nefiind ajustate în raport cu inflaţia, motiv pentru ansamblul rezidenţial de vile a fost extrem de competitiv pe piață.

Astfel, în contextul rezultatelor înregistrare, complexul Bonton Luxury Villas se pregătește de demararea la începutului anului 2022 a celei de-a doua faze a proiectului, ce va cuprinde 30 de case.

Toate vilele au la parter o zonă de living cu dining, bucătărie, grup sanitar și terasă, la primul etaj 3 sau 4 dormitoare în funcție de nevoile clientului, cu dressinguri și 2 băi, și la etajul 2 un dormitor matrimonial, baie, 2 dressinguri, birou și terasă. Pe lângă spațiile de depozitare, fiecare imobil beneficiază de o spălătorie special amenajată. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoseli în 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

Ansamblul oferă o calitate superioară a locuirii nu numai prin locația și calitatea construcției, ci și prin facilitățile integrate, potrivite pentru întreaga familie. În interiorul complexului va fi disponibil un club privat de fitness cu piscină exterioară, unde rezidenții se pot relaxa în timpul zilei.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice