Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Living room with a perfect view

Locație

Bonton Luxury Villas – o viață extraordinară zi de zi

Proiectul beneficiază de o locație excelentă, la numai 200 m de Școala Americană, având în apropiere Pădurea Băneasa, care oferă posibilități multiple de petrecere a timpului liber, în natură.
În pădure sunt amenajați peste 17 km de trasee pentru biciclete, precum și poteci pentru jogging și plimbare, ceea ce transformă zona într-o locație ideală de petrecere a timpului liber pentru întreaga familei.

Totodată, Bonton Luxury Villas oferă acces rapid atât către centre comerciale cum ar fi Băneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari și Aurel Vlaicu, cât și către centrul capitalei și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.
Datorită poziționării unice și a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este complexul rezidențial ideal pentru cei în căutarea unei case spațioase, care să le depășească toate așteptările, precum și pentru cei dornici să facă o investiție sigură. Programează chiar astăzi o vizionare și devino membrul unei comunități exclusiviste care se bucură zi de zi de o viață extraordinară!

Despre Proiect


Locație

Pipera, Ilfov

Având o poziționare excelentă, Bonton Luxury Villas este situat în imediata proximitate a celor mai bune școli internaționale. În apropiere veți găsi:

Școala Americană – 200 m (poarta de pe drumul de acces)
Școala Turcă - 700 m
Supermarket Mega Image – 600 m
Pădurea Băneasa
Piața Victoriei – 15 minProgramează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice