Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Cum se definește luxul în ansamblul Bonton Luxury Villas?

În ultimii ani, piaţa rezidenţială de lux s-a aflat pe un trend ascendent, ca urmare a îmbunătăţirii nivelului de trai şi a dorinței de a avea un spațiu de locuit cât mai confortabil și generos. Deși implică o investiție mai ridicată, o locuință premium oferă cumpărătorului stilul de viață la care aspira dintotdeauna, în timp ce pentru investitori aceasta constituie un activ cu randament avantajos. Însă cum se definește luxul în imobiliare?

În Bonton Luxury Villas, luxul înseamnă o îmbinare între mai multe elemente, dincolo de un design estetic, conform ultimelor tendințe.

Calitatea construcției

Prima valență a luxului în cadrul unui proiect rezidențial este calitatea construcției acestuia. În cazul ansamblului Bonton, sistemul constructiv este alcătuit din pereți structurali din beton armat termoizolați cu un strat de 15 cm de polistiren expandat, ceea ce asigură o foarte bună rezistență și eficiență termică. Acest aspect plasează proiectul aproape de încadrarea de casă pasivă. Pereții de compartimentare sunt din gipscarton dublu, placat fonoizolați cu vată minerală.

Suprafețe generoase și spații de relaxare

Un alt criteriu definitoriu al unei locuințe de lux este dat de suprafețele generoase, peste media pieței, inteligent compartimentate pentru a obține spații ample și fluide. Unele dintre cele mai mari locuințe de pe piață se regăsesc în Bonton Luxury Villas din Pipera. O vilă cu 2 etaje are o suprafață între 293 și 327 mp, până la 7 dormitoare, 4 băi, zonă de living și dining, ceea ce o face perfectă pentru familiile numeroase. În plus, aceasta dispune de 2 terase generoase, iar la exterior de gradină.

Arhitectură și finisaje moderne

Un ansamblu de lux iese întotdeauna în evidență, devenind emblematic pentru zona în care este construit. La exterior, ansamblul Bonton se distinge printr-o arhitectură elegantă și minimalistă, redată de fațadele din tencuială decorativă de culoare alb/crem și placarea cu panouri din lemn în zona ferestrelor. Tâmplăria este din aluminiu de culoare gri (profil Reynaers) cu sticlă tripan. La interior, aceste elemente sunt completate de finisaje și dotări premium:

  • Pardoseli din parchet triplustratificat de cea mai bună calitate - producător firma Haro – Germania, agrementat pentru încălzirea în pardoseală în livinguri și dormitoare. Finisajele sunt de 3 tipuri – stejar, stejar albit sau stejar afumat (smoked oak);
  • Pardoseli și placări ceramice în băi și bucătării de la Marazzi Italia. Plăcile pentru pereții băilor sunt disponibile în nuanțele Marbleplay White, Marbleplay Travertino, Marbleplay Ivory. Pardoselile sunt la alegere: Movh Appeal Grey, Mouv Stream Ivory;
  • Obiecte sanitare marca Villeroy & Boch;
  • Lift interior (contra cost), pentru cei care doresc mai mult confort și siguranță.

Locația și comunitatea selectă

Pentru cumpărătorul de lux, pe lângă standardul de calitate al locuinței, la fel de importante sunt locația proiectului și comunitatea de rezidenți. Clienții ansamblului Bonton sunt în principal oameni de afaceri, expați și antreprenori, persoane care sunt interesate să locuiască într-o zonă bine cotată a orașului, în cadrul unei comunități restrânse. Zona de Nord a Bucureștiului este una dintre cele mai căutate pentru atracțiile și facilitățile pe care le oferă: muzee, restaurante, parcuri, pădurea Băneasa, cele mai bune școli internaționale, și nu numai.

Proiectul Bonton Luxury Villas beneficiază de o poziționare ideală, la 200 m de Școala Americană, dar și în apropiere (700 de metri) de Școala Turcă - Internațional Maarif Schools of Bucharest. De asemenea, ca rezident te vei bucura de privilegiul unic de a fi vecin cu natura, deoarece ansamblul se bucură de o poziționare privilegiată, la doar 300 de metri distanță de Pădurea Băneasa. Ai la dispoziție peste 17 km de trasee amenajate în pădure, ideale pentru activităţi diverse, potrivite pentru toți membrii familiei.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice