Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Image

Dezvoltatorul City Garden se apropie de finalizarea primei faze a proiectului de vile de lux, cu lift interior

Dezvoltatorul City Garden, cu o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară din România, investește peste 16 milioane de Euro în dezvoltarea unui complex rezidențial de lux în Pipera.Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium

24.05.2021
Citește mai mult

Image

Vilele de lux din faza I a proiectului Bonton Luxury Villas ridicate în proporţie de 85%

City Garden dezvoltă în prezent un proiect cu 66 de vile de lux în Pipera şi a vândut 30% din prima fază. Dezvoltatorul City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, implicate în sectorul de dezvoltări şi investiţii în domeniul imo-biliar.

17.06.2021
Citește mai mult

Image

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden: „Lumea o să cumpere din ce în ce mai multe case”

Casele vor continua să rămână în topul preferințelor rezidențiale ale românilor și, direct proporțional cu creșterea cererii pe acest segment, specialiștii estimează că vor crește și prețurile. Sau cel mult vor stagna.

29.06.2021
Citește mai mult

Image

City Garden investeşte 16 milioane euro într-un cartier rezidenţial de lux, cu lifturi în interiorul locuinţelor

Dezvoltatorul imobiliar City Garden, cu o experienţă de peste zece ani pe piaţa imobiliară din ţara noastră, investeşte peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial de lux în Pipera.

15.07.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development: “Principala noastră îngrijorare în această perioadă este deficitul de forță de muncă”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.

02.09.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

CITY GARDEN pregateste a doua etapa de constructie pentru Bonton Luxury Villas

City Garden Development va incepe, in perioada urmatoare, lucrarile aferente celei de-a doua etape a ansamblului rezidential Bonton Luxury Villas, investitie de aproape 20 de milioane de euro in constructia a 66 de vile de lux, in zona Pipera. In paralel, compania continua sa prospecteze piata in ceea ce priveste terenurile disponibile in zona centrala si de nord a Capitalei, acolo unde are un istoric bogat de dezvoltare de proiecte rezidentiale de lux.

19.10.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

Analiza City Garden Residence: Care este interesul cumpărătorilor de case pentru amenajarea unui lift interior

40% dintre proprietarii din ansamblul Bonton Luxury Villas au optat pentru această facilitate Segmentul rezidențial premium și de lux al capitalei se află pe un trend ascendent, odată cu orientarea cumpărătorilor către locuinţe care oferă un standard ridicat de confort, prin dotări calitative şi facilităţi variate. Una dintre cele mai noi facilităţi care prezintă interes pentru clienţii imobiliari este dotarea locuinţei cu lift interior.

02.11.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Residence: “Ultimii doi ani, marcaţi de pandemie, au arătat că firmele au dat dovadă de agilitate şi s-au adaptat rapid noilor condiţii”

Ce cuvânt caracterizează cel mai bine anul 2021? Adaptabilitate şi flexibilitate cred că sunt cuvintele care definesc cel mai bine anul 2021, deoarece a trebuit să navigăm pe o piaţă a materiilor prime caracterizată fie de lipsa de stocuri din cauza problemelor în lanţul de distribuţie, fie de preţuri ridicate la materialele de construcţie, unele dintre ele înregistrând chiar şi creşteri de 160%. Provocarea a fost să gestionăm aceste probleme fără să transferăm costurile în preţul final şi fără să întârziem livrarea proiectelor.

21.12.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

“Modul în care vor fi gândite și construite proiectele rezidențiale va fi diferit.” Interviu cu CEO-ul dezvoltatorului City Garden Residence

Pandemia dă o altă formă dezvoltărilor imobiliare, întrucât modul în care vor fi gândite și construite proiectele rezidențiale va fi unul diferit. Mai mult decât atât, există loc de creștere în piața imobiliară, consideră CEO-ul dezvoltatorului City Garden Residence, Andrei Cantaragiu.

30.12.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

Bonton Luxury Villas Pipera intră în a doua fază de dezvoltare cu 30 de vile

După succesul primei faze de construcţie a ansamblului Bonton Luxury Villas, vândută în proporţie de 65%, dezvoltatorul City Garden începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului amplasat în zona Pipera. Noua fază de dezvoltare va completa ansamblul de lux cu 30 de vile spaţioase, dotate opțional cu lift, cu acces la piscină și sală de fitness. Termenul de livrare preconizat este sfârşitul anului 2022.

08.02.2022
Citește mai mult

interior bonton villas

Bonton Luxury Villas demarează lucrările celei de-a doua faze

În anul care a trecut, dezvoltatorul de proprietăți de lux City Garden Development a raportat rezultate bune, în principal datorită faptului că a menținut preţurile proprietăților la un nivel competitiv, alegând să nu le ajusteze în raport cu inflaţia.

18.02.2022
Citește mai mult

interior bonton villas

„Piața rezidențială high-end își menține trendul pozitiv”

Andrei Cantaragiu, CEO al City Garden Development, care dezvoltă proiectul Bonton Luxury în Pipera, e optimist în ceea ce privește trendul pe segmentul rezidențial premium și de lux. Despre schimbările aduse de pandemie, ce-și doresc clienții de la un dezvoltator.

05.04.2022
Citește mai mult

amenajare interioara bonton villas

Andrei Cantaragiu, City Garden Development: Piața rezidențială de lux din România are o valoare anuală de 250 mil. euro

Piața rezidențială de lux nu a fost afectată de pandemie, dimpotrivă. Tocmai de aceea, City Garden Development, a decis să investească 16 milioane de euro în complexul rezidențial Bonton Luxury Villas, în Pipera.

15.04.2022
Citește mai mult

amenajare interioara bonton villas

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development: The luxury residential market will maintain its growth trend, but at a more moderate pace

Business Review sat down for an exclusive interview with Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development, to talk about his company’s latest residential project, Bonton Luxury Villas Pipera.

31.05.2022
Citește mai mult

amenajare interioara bonton villas

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development: Pe fondul creșterii costurilor de construcție și a inflației, preconizăm majorări de până la 20-30% ale prețurilor pentru locuințe

În ciuda contextului recent al scumpirilor repetate și al instabilității generate de războiul din Ucraina, piața imobiliară de lux din capitală a înregistrat rezultate satisfăcătoare și are perspective bune de evoluție pentru anul 2022, afirmă Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development, într-un interviu acordat platformei GlobalManager.ro.

08.06.2022
Citește mai mult

amenajare dormitor bonton villas

Summer Plans 2022. Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development: “Aproximativ 40% dintre clienţii noştri sunt investitori”

Dacă în alți ani tema principală a PROIECTULUI EDITORIAL SPECIAL AL FORBES ROMÂNIA SUMMER PLANS viza obiceiurile și destinațiile de vacanță, anul acesta i-am provocat pe cei mai importanți manageri și antreprenori să răspundă unui scurt chestionar într-un moment complicat din punct de vedere economic și social.

16.08.2022
Citește mai mult

amenajare dormitor bonton villas

Imobiliarele de lux din România - din ce în ce mai căutate

Spre deosebire de segmentul rezidenţial mediu, care este cel mai puternic influenţat de contextul economic şi politic actual, piaţa imobiliară de lux se dovedeşte rezilientă şi îşi menţine trendul ascendent din ultimii ani, ne-a spus Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development, în cadrul unui interviu.

12.09.2022
Citește mai mult

amenajare dormitor bonton villas

Interviu Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development: Românii trec printr-o perioadă de maturizare și devin mai educați în ceea ce înseamnă noțiunea de lux

Business-Style.ro a stat de vorbă cu Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development despre evoluţia pieţei rezidenţiale şi despre ce preferă românii în materie de imobiliare de lux.

10.10.2022
Citește mai mult

amenajare dormitor bonton villas

City Garden Residence a finalizat prima fază din proiectul Bonton Luxury Villas

Dezvoltatorul City Garden Residence a finalizat prima dintre cele două faze ale Bonton Luxury Villas, un proiect alcătuit din 66 de vile, amplasat în vecinătatea pădurii Băneasa. Prima fază a ansamblului cuprinde 36 de vile prevăzute optional cu lift interior şi un club privat cu piscină şi sală de fitness.

12.12.2022
Citește mai mult

interviu andrei cantaragiu bonton villas

Lecții pentru 2023: Andrei Cantaragiu (City Garden Residence): „Principalul motiv de îngrijorare pentru activitatea City Garden Residence în 2022 a fost majorarea costurilor de construcție, determinată de creșterile repetate ale prețurilor materialelor.”

Forbes România i-a invitat pe unii dintre cei mai importanți manageri și antreprenori din mediul de afaceri local să vorbească despre lecțiile învățate sau trăite în anul 2022 și despre provocările anului 2023.

16.01.2023
Citește mai mult

interviu andrei cantaragiu bonton villas

Andrei Cantaragiu: Prețurile locuințelor pot scădea ușor, pe segmentul mass-market

Vanzarile de locuinte s-au mentinut pe un trend crescator in 2022, numarul de tranzactii inregistrand o crestere de 11%, in pofida unei majorari de 6% a preturilor. Pentru 2023, Andrei Cantaragiu, CEO-ul City Garden, estimeaza o stabilizare a preturilor materialelor de constructii, ce va aduce o ajustare a preturilor produselor imobiliare.

10.03.2023
Citește mai mult

interior dormitor 3 bonton villas

City Garden: Conceptul de "fine living", elegant si modern, in tenditele anului 2023

Tendintele pentru 2023 in domeniul proiectelor rezidentiale se concentreaza in jurul conceptului de "fine living", care se refera la rafinament si o abordare elevata a modului in care locuintele sunt construite si amenajate.

21.03.2023
Citește mai mult
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice

Telefon
WhatsApp