Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Image

Dezvoltatorul City Garden se apropie de finalizarea primei faze a proiectului de vile de lux, cu lift interior

Dezvoltatorul City Garden, cu o experiență de peste 10 ani pe piața imobiliară din România, investește peste 16 milioane de Euro în dezvoltarea unui complex rezidențial de lux în Pipera.Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile cu dotări premium

24.05.2021
Citește mai mult

Image

Vilele de lux din faza I a proiectului Bonton Luxury Villas ridicate în proporţie de 85%

City Garden dezvoltă în prezent un proiect cu 66 de vile de lux în Pipera şi a vândut 30% din prima fază. Dezvoltatorul City Garden Residence face parte dintr-un grup de companii cu capital din Asia, implicate în sectorul de dezvoltări şi investiţii în domeniul imo-biliar.

17.06.2021
Citește mai mult

Image

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden: „Lumea o să cumpere din ce în ce mai multe case”

Casele vor continua să rămână în topul preferințelor rezidențiale ale românilor și, direct proporțional cu creșterea cererii pe acest segment, specialiștii estimează că vor crește și prețurile. Sau cel mult vor stagna.

29.06.2021
Citește mai mult

Image

City Garden investeşte 16 milioane euro într-un cartier rezidenţial de lux, cu lifturi în interiorul locuinţelor

Dezvoltatorul imobiliar City Garden, cu o experienţă de peste zece ani pe piaţa imobiliară din ţara noastră, investeşte peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidenţial de lux în Pipera.

15.07.2021
Citește mai mult

interior bonton villas

Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Development: “Principala noastră îngrijorare în această perioadă este deficitul de forță de muncă”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.

02.09.2021
Citește mai mult
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice