Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

De ce nordul capitalei este cea mai căutată zonă rezidențială

Atunci când începe căutările pentru o locuință nouă, fiecare cumpărător își alcătuiește o listă de criterii urmărite la viitoarea casă, iar locația este criteriul de departajare. De ce nordul capitalei este o zonă pe care nu trebuie să o tai de pe listă? Deoarece oferă intimitate, liniște și siguranță, aspecte atât de necesare în mediul urban, dar și o conexiune bună cu diverse puncte de interes ale orașului.

Nordul Bucureștiului se menține în topul celor mai bine cotate zone rezidențiale pe segmentul premium și de lux, datorită multiplelor facilități pe care le include și a proximității celor mai mari zone naturale ale orașului - pădurea Băneasa și parcul Herăstrău. Vecinii tăi vor fi oameni de afaceri și expați care lucrează în centrele de business din Aurel Vlaicu, Pipera, Expoziției, și care, la fel ca tine, vor o locuință cât mai aproape de locul de muncă.

Dacă îți dorești să te bucuri de toate facilitățile unei locuințe moderne, într-o zonă liniștită și exclusivistă din nordul capitalei, este momentul perfect să programezi o vizionare în Bonton Luxury Villas, unul dintre cele mai căutate proiecte rezidențiale ale momentului. Amplasat într-o locație excelentă în Pipera, la doar 200 de metri de Școala Americană, ansamblul cuprinde vile generoase pentru familiile extinse (părinți, copiii, bunici, bone interne) și oferă rezidenților săi acces la toate avantajele zonei de nord.

Aproape de cele mai bune școli internaționale

Zona de nord este cunoscută pentru școlile internaționale private, cu predare în limbi străine, care se regăsesc aici. Proiectul Bonton Luxury Villas beneficiază de o poziționare ideală, în spatele Școlii Americane, dar și în apropiere (700 de metri) de Școala Turcă - Internațional Maarif Schools of Bucharest. De asemenea, la o scurtă distanță de ansamblu se află alte școli prestigioase, printre care Școala Internațională „Olga Gudynn”, British School of Bucharest, Questfield School sau Maria Montessori Home.

Avantajul proximității față de centre de învățământ de top transformă ansamblul într-un loc perfect pentru familii. O locuință aici îți va asigura acces facil la cea mai bună ofertă educațională pentru copilul tău. În plus, vei economisi timp prețios pierdut în trafic către școală sau grădiniță, pe care îl vei putea petrece în moduri mult mai plăcute, cum ar fi în grădina proprie sau clubul privat cu piscină și sală de sport, disponibil în ansamblu.

Vecin cu Pădurea Băneasa

Unul dintre punctele de atracție principale ale zonei de nord este, cu siguranță, Pădurea Băneasa, datorită numeroaselor posibilități de recreere și agrement pe care le oferă. Cu o suprafață care depășește de 3-4 ori parcurile Herăstrău sau Tineretului, aceasta este cel mai întins spațiu verde al capitalei și o adevărată oază pentru iubitorii de natură și sport în aer liber.

Ca rezident al Bonton Luxury Villas te vei bucura de privilegiul unic de a fi vecin cu cele 900 ha de pădure, unde vei putea evada în orice moment al zilei pentru a te reîncărca cu energie. Fie pe jos, fie cu bicicleta sau alături de animalul de companie, poți parcurge cei peste 17 km de trasee amenajate din pădure sau te poți plimba pe potecile numai bune de explorat, în timp ce te bucuri de aer curat. Iar dacă ești împreună cu copiii, puteți încheia plimbarea în natură cu o vizită placută și distractivă la Grădina Zoologică.

Conexiune ușoară la punctele de interes ale orașului

Ceea ce redă unicitatea zonei de nord este combinația dintre avantajele unui stil de viață liniștit, apropiat de natură și viața vibrantă a orașului, cu toate facilitățile sale. Aici se regăsesc cele mai moderne centre de business, unele dintre cele mai populare restaurante și cluburi pentru ieșirile în oraș, precum și centre de wellness și zone de shopping (Băneasa Shopping Mall). De asemenea, atractivitatea zonei este sporită de obiectivele turistice pe care le găzduiește, unele dintre cele mai importante din capitală: Parcul Herăstrău, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Muzeul Antipa etc. Din locuința ta în ansamblul Bonton te poți conecta ușor la toate aceste puncte de interes, deoarece te afli la numai 15 minute distanță de condus de Piața Victoriei.

Beneficiile locației fac din Bonton Luxury Villas o investiție ideală pentru cei care își doresc o locuință spațioasă, care să le ofere echilibrul perfect între confort, liniște și natură. Prima fază a proiectului de vile premium se apropie de finalizare și își așteaptă deja viitorii rezidenți.

Programează o vizionare și alege să faci și tu parte din noua comunitate exclusivistă!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice