Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Primii rezidenți ai ansamblului Bonton Luxury Villas își vor petrece sărbătorile de iarnă în casă nouă

Cumpărătorii care și-au achiziționat locuințe în prima fază a proiectului Bonton Luxury Villas din Pipera își vor petrece primele sărbători de iarnă în casă nouă.

Contrar prognozelor pesimiste ale pieței imobiliare, vânzările în noul ansamblu rezidențial din Pipera și-au menținut trendul pozitiv în cursul acestui an. În momentul de față, o mare parte dintre cele 36 de vile ale primei faze sunt contractate. Cei care au achiziționat o locuință în cadrul ansamblului sunt atât persoane care își doresc un standard ridicat de locuire, cât și investitori, care urmăresc să obțină un randament profitabil prin închirierea vilei.

Primii proprietari s-au mutat pe durata verii, iar noua comunitate Bonton continuă să se mărească. În ultima perioadă am definitivat aspectele ce țin de infrastructură și facilități – clubul privat cu sală de sport și piscină, pentru a asigura toate condițiile de confort și accesibilitate. Astfel, proaspeții rezidenți din Bonton Luxury Villas se vor bucura de primele sărbători cu familia în noua lor casă de lux, complet finisată și dotată, într-o locație de poveste, în vecinătatea pădurii Băneasa.

În continuare, lucrăm într-un ritm susținut la dezvoltarea celei de-a doua faze a proiectului, care va pune la dispoziția cumpărătorilor interesați 30 de vile.

Dacă și tu ești în căutarea casei de vis, te invităm la o vizionare în noul an!

Poți alege între două tipuri de vile, în funcție de dorinte și nevoi, cu suprafețe utile între 293 mp (vila tip A) și 327 mp (vila tip B) și grădini între 156 şi 200 mp. Acestea beneficiază de compartimentări inteligente și dispun de până 7 camere spațioase, 4 băi și 6 dressing-uri, zonă de living şi dining alături de 2 sau 3 terase. Vilele vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile utilate și pardoselile din toate încăperile și vor exista 2 tipuri de finisaje la alegere, Standard sau Premium.

În perioada următoare, acestea pot fi achiziționate la un preț promoțional, începand de la 379.000 € + T.V.A.

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuințe ușor accesibile cu siguranța și liniștea date de o comunitate în formare și se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a construcției și a materialelor folosite.

Pe final de an, City Garden Residence urează Sărbători fericite tuturor angajaților, clienților și colaboratorilor! Noul an să vă aducă sănătate, putere de muncă și multe satisfații alături de cei dragi!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice