Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Ce tip de vilă se potrivește familiei tale?

Casa ta este locul care te așteaptă, la sfârșitul fiecărei zile, să te destinzi de la agitația cotidiană și să te bucuri de reîntâlnirea cu familia. Poziționat în Pipera, în vecinătatea Școlii Americane și a pădurii Băneasa, proiectul rezidențial Bonton Luxury Villas a fost conceput astfel încât să îmbine avantajele vieții dinamice urbane, cu intimitatea și liniștea oferite de traiul în conexiune cu natura, în cadrul unei comunități restrânse.
Ansamblul cuprinde 66 de vile de lux, împărțite în două tipologii, care pot fi personalizate în funcție de nevoile de confort ale familiei tale. Proiectul se distinge prin arhitectura modernă, calitatea construcției și facilitățile moderne, printre care o zonă de club cu piscină și sală de fitness. Vilele Bonton au grădină proprie şi beneficiază de camere luminoase, finisaje premium și dotări exclusiviste precum lift interior.
Prima fază a ansamblului este contractată în proporție de circa 65% și își așteaptă primii rezidenți în vara aceasta. Ești în căutarea unui loc în capitală unde familia ta se poate dezvolta armonios?
Iata ce tipuri de locuinte îți pune la dispoziție ansamblul Bonton Luxury Villas:

dormitor bonton villas

Vila tip A:

  • 293 mp suprafaţa utilă ( include terasele)
  • 114,15 mp suprafață construită la sol
  • 2 terase de 46 mp (parter şi etajul 2)
  • gradină cu suprafață între 156 şi 200 mp, în funcţie de poziţionarea în teren a vilei

Vila tip A este ideală pentru cei care își doresc un spațiu de locuit larg și aerisit. La parter aceasta dispune de o zona de living şi dining cu acces către terasa grădinii, bucătărie şi un grup sanitar. La primul etaj, în funcție de compartimentarea aleasă de client, pot fi amenajate 3 sau 4 dormitoare, acestea fiind însoțite de 2 dressinguri şi 2 băi. La etajul 2 se găsește dormitorul matrimonial cu baie şi două dressinguri. Pe lângă acesta există şi un birou cu o terasă spaţioasă de 25 mp, ideal pentru a fi utilizat de către persoanele care lucrează în sistemul remote. Fiecare casă are inclus un loc de parcare în propria curte.

Vezi prezentarea vilei tip A - https://www.bontonvillas.ro/files/vila-tip-a.pdf

Vila tip B:

  • 327 mp suprafață utilă (include terasele şi garajul)
  • 142,35 mp suprafață construită la sol
  • 3 terase de 57 mp (parter, etajul 1 şi etajul 2)
  • gradină cu suprafață între 156 şi 200 mp, în funcţie de poziţionarea în teren a vilei

Vila cu suprafață generoasă este potrivită pentru a acomoda atât membrii familiei, cât și personal auxiliar precum o bonă internă. Parterul de tip open space include o arie de living&dining, bucătărie şi un grup sanitar și beneficiază de deschidere către terasa grădinii. Primul etaj poate fi compartimentat în 3 sau 4 dormitoare cu dressinguri şi 2 băi, fiind comod pentru familiile cu copii. Tot aici se găsește şi o terasă peste garaj, de 18 mp. La nivelul 2 al vilei se află dormitorul matrimonial cu baie şi două dressinguri, oferind fiecărui partener spațiu personal și intimitate. La acest etaj se află, de asemenea, o cameră care poate fi transformată într-un home office, cu o terasă spaţioasă de 25 mp. Vilele tip B dispun de garaj pentru o mașină adosat casei.

Vezi prezentarea vilei tip B - https://www.bontonvillas.ro/files/vila-tip-b.pdf

Te invităm să programezi o vizionare pentru a descoperi vilele ansamblului Bonton Luxury Villas și a găsi casa pe care ți-o dorești!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice