Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Vile de lux în Pipera, ideale pentru familii de expați

Bucureștiul este un loc tot mai preferat de către expați, atât de cei care ocupă poziții de middle și top management în companii multinaționale, cât și de antreprenori, care au libertatea de a lucra de oriunde din lume. Aceștia reprezintă o categorie importantă de clienți pentru piața rezidențială locală.

dormitor bonton villas

Din punct de vedere imobiliar, expații care vin să lucreze în București sunt interesați de proprietăți premium, amplasate în locații bine cotate, în apropiere de birou, de o zonă verde de agrement, dar și de facilitățile sociale și culturale ale orașului. Nordul Bucureștiului este cea mai căutată zonă de locuit de acest tip de client. Aici sunt situate polurile de birouri Pipera, Voluntari și Aurel Vlaicu, unde se regăsesc majoritatea sediilor marilor companii. Totodată, această zonă este deosebit de atractivă datorită varietății punctelor de interes, incluzând cele mai mari parcuri bucureștene, Pădurea Băneasa, muzee, cele mai bine cotate școli, restaurante și cluburi

Străinii care se relochează împreună cu familia aleg în special zona Pipera – Băneasa, deoarece pot găsi complexuri exclusiviste de vile, unde beneficiază de facilități integrate, dar și de sentimentul de apartenență oferit de o comunitate. Pentru familii cu copii, proximitatea școlilor internaționale de top reprezintă, în mod cert, un punct forte al acestui cartier.

Ansamblul Bonton Luxury Villas din Pipera oferă expaților tot confortul unei locuințe premium, în cadrul unei comunități restrânse de oameni de elită. Alcătuit din 66 de vile de lux, proiectul pune la dispoziție unele dintre cele mai mari locuințe din capitală, ideale pentru familii. Vilele cu 2 etaje au suprafețe utile între 293-327 mp, inteligent compartimentate și dispun de până la 7 camere luminoase (inclusiv zona de living&dining și home office), finisaje premium, alături de grădini la parter și terase generoase. Opțional, locuințele pot fi dotate cu lift interior.

Proiectul beneficiază de o localizare privilegiată, la numai 200 m de Școala Americană și la scurtă distanță de alte școli de prestigiu, printre care Internațional Maarif Schools of Bucharest, British School of Bucharest sau Maria Montessori Home. Din cadrul ansamblului, rezidenții se pot conecta ușor la toate centrele de interes din nordul capitalei, precum și la atracțiile din centrul orașului, Piața Victoriei fiind la doar 15 minute distanță de condus.

În vecinătatea ansamblului se află Pădurea Băneasa, care oferă posibilități multiple de petrecere a timpului liber, în natură. În pădure sunt amenajați peste 17 km de trasee pentru biciclete, precum și poteci pentru jogging și plimbare, ceea ce transformă zona într-o locație ideală de petrecere a timpului liber pentru întreaga famile. De asemenea, rezidenții se pot relaxa după o zi plină la clubul privat cu piscină și sală de sport amenajat în incinta ansambului.

Datorită poziționării unice și a dotărilor premium, ansamblul Bonton este un loc ideal pentru familiile de expați ce își doresc o locuință care să le depășească toate așteptările, dar și pentru cei interesați de o investiție sigură și profitabilă. În momentul în care aceștia părăsesc țara pot închiria proprietatea achiziționată, iar această opțiune le va asigura un randament de circa 8% anual.
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice