Program de Vizionări: L-V: 9:00 – 18:30, S - programare telefonica
Modern architecture office buildings

Vile ideale pentru familiile care au o bonă internă

Părinții care lucrează full-time au nevoie de un sprijin adițional pentru îngrijirea copiilor. O soluție practică și tot mai populară este angajarea unei bone interne. Aceasta este o persoană care lucrează pentru o singură familie și locuiește împreună cu aceasta.

Pe lângă îngrijirea copiilor, bona internă poate oferi și servicii de menaj și gătit, atât pentru copii, cât și pentru întreaga familie. Aceste responsabilități adiționale pot fi un ajutor enorm pentru părinții care nu au timp pentru astfel de activități. Prin faptul că bona se ocupă de acestea, părinții pot petrece mai mult timp cu copiii lor.

Un beneficiu important al unei bone interne este crearea unei relații apropiate cu copiii, ceea ce ajută la adaptarea lor mai ușoară la absența părinților și, implicit, la menținerea unei atmosfere armonioase în casă.

Cu toate acestea, conviețuirea cu o persoană străină poate fi o provocare la început, așadar este important să se stabilească reguli clare în privința spațiului personal și a responsabilităților și să existe o comunicare deschisă.

O vilă poate fi o alegere ideală pentru o familie numeroasă care dispune de personal auxiliar este o bonă internă, deoarece oferă o suprafață suficient de generoasă pentru a acomoda fiecare membru.

Familiile care își doresc un loc sigur, liniștit și confortabil pentru a-și crește copiii, vor aprecia cu siguranță locuințele premium din ansamblul Bonton Luxury Villas, localizat în Pipera, care oferă numeroase avantaje rezidenților.

Amplasat într-o locație privilegiată, în spatele Școlii Americane, Bonton Luxury Villas pune la dispoziție 66 de vile de lux cu dotări moderne și facilități integrate (club privat cu piscină și sală de sport).

Cu un design modern, vilele cu 2 etaje din ansamblu au suprafețe utile de la 293 până la 327 mp și beneficiază de compartimentări inteligente, având până la 7 camere generoase şi luminoase, cu finisaje premium.

La parterul locuinței se află o zonă spațioasă de living&dining, creând un spațiu ideal de luat masa în familie. Bona va avea la dispoziție toate facilitățile necesare pentru a pregăti mesele celor mici, fără a fi deranjată de alte activități care se desfășoară în casă. În plus, parterul are acces către grădina vilei, unde copiii se pot juca în siguranță în aer liber, iar adulții se pot bucura de momente de relaxare într-un cadru privat și intim.

La primul etaj sunt configurate 3 sau 4 dormitoare, care pot fi ocupate de copii împreună cu bonă. Astfel, aceasta va fi aproape de cei mici și va putea interveni în cazuri urgente, ceea ce va asigura părinților un plus de liniște și siguranță. Atât băile, cât și dressingurile sunt separate, asigurând spațiu personal și intimitate, iar pe lângă acestea este amenajată și o terasă.

Etajul al doilea este rezervat dormitorului matrimonial. Acesta dispune de baie proprie şi este prevăzut cu două dressinguri spațioase, unde puteți să vă organizați hainele și încălțămintea într-un mod elegant și ordonat.

Dacă vă desfășurați munca de acasă, etajul al doilea oferă și o cameră extra pentru amenajarea unui home office, care are acces către o terasă spaţioasă de 25 mp. Având un birou personal, puteți să vă concentrați și să lucrați în liniște. Terasa oferă o priveliște minunată, ceea ce vă va ajuta să obțineți cele mai bune rezultate.

În ansamblul Bonton Luxury Villas, familiile cu bona internă pot beneficia de avantajele unui stil de viață relaxat și liniștit, departe de agitația orașului, în care pot crește copiii într-un mediu sigur și armonios. Timpul pierdut în trafic către școala copiilor nu va mai fi o problemă, deoarece în proximitatea proiectului sunt cele mai bune școli internaționale. De asemenea, în vecinătate se află pădurea Băneasa, care favorizează un stil de viață sănătos, activ, în armonie cu natura.

Totodată, Bonton Luxury Villas oferă acces rapid către punctele de interes din nordul capitalei, cum ar fi Băneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari și Aurel Vlaicu, cât și către centrul capitalei și Aeroportul Internațional „Henri Coandă”.

Datorită poziționării unice și a dotărilor premium, Bonton Luxury Villas este complexul rezidențial ideal pentru familiile în căutarea unei case spațioase, care să le depășească toate așteptările! Te invităm să programezi o vizionare pentru a descoperi beneficiile oferite de noul complex rezidențial din Pipera!
Programează o Vizionare

Declar că am luat la cunoștiință despre POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE și aleg să fiu contactat pentru o oferta personalizată. Declar că îmi dau acordul pentru colectarea, stocarea și prelucrarea datelor mele personale pe care le-am furnizat în scopuri de marketing și publicitate, pentru a primi informații despre produsele sau promoțiile aferente prin e-mail.

Sending...
Your message has been sent, thank you! Close this notice
Please try again. Close this notice